Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 012345

Dzięki wam upewniłam się, że naprawdę jestem brzydka.

Polecane posty

Gość plastik elastik wa
Wogóle nie bierz sobie teog do serca. Wogóle! Otóż pewnie zostane zlinczowana za to ze osmielam sie miec dobre zdanie sama o sobie, ale zaryzykuje:P A wiec uwazam sie za naprawde atrakcyjna laske, tak sie czuje, faceci oglądaja sie za mna na ulicy, mam mnostwo propozycji i nigdy nie cierpialam na brak zainteresowania. Czesto słysze komplementy. Jakis czas temu miałam propozycje z dosc znanej agencji modelek, ale odrzuciłam ja ze wzgledu na studia. Pewnego dnia cos mnie naszlo i wrzucilam swoje zdjecia na pewne forum... po tym co o sobie usłyszałam to powinnam sie zaszyc w domu i nie wychodzic.. Zreszta opinie sie wykluczały. Dla jednych bylam wieszakiem na ubrania, inni wyzywali mnie od kaszalotów (a BMI mam idealne). Usłyszałam ze mam cellulit (nie mam nawet pod lupa), ze jestem blachara z solarium i nieciekawa szara mysza zarazem. Oczywiscie pisze w złagodzonej wersji. Wiekszosc komentarzy wogóle nie była uargumentowana (w stylu "o ja pierdole :O") Wiec wogóle sie tym nie przejmuj. Poprostu real a wirtual to 2 zupełnie odmienne kwestie. Podejrzewam ze wiekszosc komentujacych była złosliwymi paniami z kompleksami (np. nick latynoska królewna dodała komentarz "blondynka!!! a rzyg!". I miałabym sie tym przejmowac? Mysle ze duzy procent osób które mi pojechały na ulicy zwróciłby na mnie uwage.. Tak to juz jest ze ta sama dziewczyna w realu postrzegana jako ładna w necie bedzie zjechana, bo w necie z załozenia zdjecia komentuje sie duzo bardziej surowo - wpływ photoshopa. Człowiek dwie godziny ogląda modelki na przerobionych zdjeciach a potem nagle dostaje realne zdjecie i ocenia je według wirtualnych kryteriów.. Tak juz jest, ANI SIE WAZ WIECEJ TYM PRZEJMOWAC:):):)

Gość 012345
plastik elastik wa Ale widzisz, Ty przynajmniej cieszysz się powodzeniem, a ja nie, co jest faktem dość przykrym i wskazuje na mój ewidentny brak urody :( A ja jestem brzydka i na ulicy i w internecie :( I co, w mojej sytuacji to się chyba tylko pochlastać...? Aleś mnie pocieszyła...

Gość jak nie wierzysz sobie to
mi uwierz, nie ma brzydkich kobiet, sa tylko bez wiary w siebie. Usmiech, ciekawe wnetrze, czytk\ta, zadnana i ok

Gość 012345
jak nie wierzysz sobie to Wiele razy próbowałam uwierzyć w ten frazes ale to niestety nieprawda, sprawdziłam :( I gdy się uśmiecham to wyglądam jeszcze gorzej; zwężają mi się oczy, a nos wydłuża i rozszerza :( Aleto przykre, nikt się mną nigdy nie interesował i nie zainteresuje.

Gość plastik elastik wa
a moze nie widzisz ze sie podobasz? ja przez długi czas miałam zanizona samoocene, chodziłam z tym do psychologa. kiedy szłam ulica wydawało mi sie ze wszyscy wytykaja mnie palcami. nie miałam wtedy zadnych propozycji, bo wytwarzałam wokół siebie nieznosna otoczke. im gorsze masz o sobie zdanie, tym bardziej to po tobie widac. niejedna laska wcale nie jest ładna, ale czuje sie piekna i seksowna i to działa na otoczenie, które odbiera ja jako atrakcyjna. wierz mi, ja uwazalam sie za potwora, a ze tez znajomych miałam zawsze mało, to nie znalazł sie nikt kto by sie popukal w głowe. dopiero od niedawna jest mi lepiej, cociaz nadal mam takie mysli, ze moze lepiej zostane w domu bo mam za grube nogi, dziwne oczy, brzydka skóre i co tam jeszcze. w lo byłam przysłowiowym chlopcem do bicia, jak patrze teraz na stare zdjecia to az nie wierze.. no atrakcyjna nie byłam.. ale nie dlatego ze mi czegos brakowało, ale dlatego ze siedziałam rozczochrana, zgarbiona, z nadwaga, poprostu zaniedbana bo głównie zajmowałam sie swoja depresja, zamiast troszke o siebie zadbac i wyjsc do ludzi. teraz starzy znajomi mnie nie poznaja - mimo ze w sumie niewiele sie we mnie zmieniło, przede wszystkim moj stosunek do samej siebie. sama sie nakrecasz. kazda kobieta moze byc atrakcyjna. poza tym swoim postem próbowałam pokazac ze opinie kafeteriuszy to se w dupe mozesz wsadzic. w tym całymgadaniu zeby polubic siebie, co kiedys wydawało mi sie banalnym frazesem, jest naprawde wielka madrosc.

Gość plastik elastik wa
gdy się uśmiecham to wyglądam jeszcze gorzej; zwężają mi się oczy, a nos wydłuża i rozszerza no i tm postem udowodniłas ze tu przede wszystkim o samoocene chodzi:) masz zaburzone postrzeganie. nikt przy zdrowych zmysłach nie martwi sie tym jak wyglada usmiechajac sie. usmiechanie zawsze jest zajebiste. mi sie kiedys wydawało ze mam za długie rece, a im bardziej o tym myslałam, tym dłuzsze były. usmiechac to sie wogóle nie usmiechałam. uwierz mi, ze wiem o czym piszesz. ja bym kilka lat temu napisała dokładnie to samo:) jakbym czytała stara siebie:)

Gość nervica
kobieto, przestań pierdolić i weź się w garść :D ja kiedy się uśmiecham wyglądam jak ufo, znajomi mają wtedy jeszcze większą radochę z tego jak wyglądam, a jakoś szczęśliwie żyję i śmieję się po dwanaście godzin na dobę. olej, co kto o tobie pierdoli, ludziom nie dogodzisz, a drugą połowę nawet bez nogi znajdziesz, nie teraz to w przyszłości.

Gość 012345
nervica Ale to jest niesamowicie przykre, że dziewczyny w moim wieku, z mojego środowiska się podobają, tylko ze mnie taka brzydula :(

Gość plastik elastik wa
do kurwy nedzy wcale nie musisz byc brzydka. nie bede wiecej tego argumenowac be mysle ze starczy. wiem ze w to ciezko uwierzyc, ale poprostu zacznij nad soba pracowac, traktowac sie jak kobiete a nie monstrum a efekty przyjda same. jak chcesz mozesz mi wysłac swoje zdjecie na maila. i gwarantuje ci ze znajde u ciebie kilka niezłych punktów zaczepienia, które mozesz uczynic swoim atutem. bo u kazdej kobiety jest cos czego mozna jej pozazdroscic.

Gość plastik elastik wa
moge tez przesłac ci swoje stare i nowe zdjecia, sama zobaczysz o czym mowie

Gość 012345
ok, zaraz napiszę do Ciebie :)

Gość 012345
I kiedyś pracowałam nad sobą więc to nie jest tak, że nagle stwierdziłam że jestem brzydka, próbowałam chociaż coś zmienić.

Gość samotnna
ale macie problemy....ja też takie chcę,dobry retusz i uśmiech od uch do ucha i jesteś naj naj naj ....:))))