Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

liliana22

oielegnacja stop - prosze bardzo o rade

Polecane posty

chodzi o zrogowacialy naskorek. Na poczatku scieralam go juz z lekkawyrobiona tarka, ae i tak mialam szorstkie stopy, wiec kupilam nowa i scieram i scieram i nadal sa szorstkie i tak naprawde juz nie wiem gdzie lzey granica kiedy zetre zrogowacialy naskorek a kiedy zdrowa skore:( tak czy siak zawsze mam szorstkie, w niektorych miejscach takie twarde i nie chce zejsc... a jak za bardzo tre to sie boje ze mi zdrowa skora tez sie zedrze o ile juz w niektorych miejscahc sie nie zdarla. Dodam ze moje stopy wcale nie sa jakies zaniedbane, zebyscie nie myslaly ze mam stopu jak stara baba :)

Gość zxxx
mam to samo nic nie pomagalo choc przyznam nie bylam zbyt sytematyczna..bylam u dermatologa robilam badania bo myslalm ze to moze jakas cukrzyca czy cos ale wsyztsko ok masc od dermatologa nie pomogla mozliwe ze mam to dzidziczne po ojcu teraz ide do pedicurzystki na kilka zabiegow zrogowacania naskorka i codzienie w domu rano i wieczorem sytematycznie domowa pielegnacja kremy scieranie tarka zobaczymy efekt za miesiac..

ja to nie wiem czy moj problem polega na tym ze nie dokonca sciram skore czy za bardzo. NIe wiem juz jak to ma byc. Ale to co piszesz brzmi powaznie. Ale duzo masz tego zrogowacialego naskorka bo ja troche ale jakos specjalnie nie rzuca sie w ocy, tyle ze mnie wkurza to i nie wiem juz jak mam je pielegnowac.

Gość zxxx
u mnie chodzi ze stopy mam vcholernie twarde chyba mam duzo tego zrogowacialego naskorka nie sa delikatne w dotyku tylko suche i twarde:/