Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiała22.

mam taki GŁUPI PROBLEM

Polecane posty

Gość nieśmiała22.

Jadę za kilka dni za granicę do mojej cioci. Jestem nieśmiała i ciężko nawiązuję kontakty, dlatego mam taki głupi problem :( Nie wiem o czym będę rozmawiać z ciocią jak przyjadę, a przecież o czymś trzeba. Jedzie ze mną mój chłopak, więc będzie mi trochę raźniej, ale oni się w ogóle nie znają. Z ciocią tą nigdy nie przebywałam jakoś długo, jak ona do nas przyjechała raz na rok to głównie rodzice z nią gadali. Chociażby po przyjeździe - odbierze nas z dworca no to wiadomo,ze zapyta jak minęła podróż, ale co dalej? Ciocia też dba o siebie bardzo, więc na pewno pogadamy o kosmetykach itp. Ale nie wiem o czym jeszcze można gadać. Wiem jestem żałosna :(

Gość nieśmiała22.
Nie chcę jakoś planować, ale nie chcę tez głuchej ciszy, więc tak się zastanawiam

Ja też tak miałam... Dokładnie taka sama sytuacja, jak u Ciebie, tyle, że jechałam bez chłopaka. Kiedy ciotka odebrała mnie z lotniska, jakoś nieswojo się czułam, ale potem okazało się, że z nią nawet nie musze tematów wymyślać. Potrafiłyśmy codziennie, przez 5 tygodni, siedzieć do 3-4 nad ranem i gadać. Ciotka to taka sama zgrywuska, jak ja, więc bez przerwy się śmiałyśmy. Tobie też tego życzę

Gość kwiatek płatek
no kurrrwa jeszcze tak nie było żeby baby nie miały o czym gadać

nie przejmuj sie tak i nie myśl tyle o tym :):):) zobaczysz ze rozmowa sama bedzie sie kleić :):):) i nie bedziesz musiala sie spinać zeby zacząc temat

o pogodzie, o wakacjach, o filmach, o jej pieknych meblach w pokoju, przepysznym ciachu, o planach na przyszłość, o ogórkach kiszonych, o polityce itp.

Gość nieśmiała22.
No to fajnie panna_kapryśna że Ci się udało. U mnie nie chodzi nawet o ciotkę, bo w ogóle z nikim nie umiem gadać :O Ja jestem milcząca, a ciotka ta szczerze mówiąc jest trochę nafukana, więc raczej żartów opowiadać nie będzie ;) Będzie z nią jeszcze jej facet, ale on jest Francuzem i tylko mówi mi "sawa i czizzzz :D"

Gość nieśmiała22.
Jeszcze czekam na więcej odpowiedzi :)