Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

D.S.

Zamilowania partnerow.

Polecane posty

Moje pytanie jest skierowne glownie do Kafeteriuszek. Jezeli jestescie w zwiazku z facetem, to czy ma on jakies hobby, ktoremu poswieca kazda chwile? Jaki jest wasz stosunek do tego?

Gość mój ma dłubanie w nosie
🖐️

Gość łowczyni smoków
chyba każdy facet ma jakieś hobby. mój zainteresuje się czymkolwiek, żeby tylko mnie codziennie nie oglądać :D a tak poważnie, lepiej żeby się czymś interesował niż zainteresowań nie miał. dopóki umie pogodzić "obowiązki" w stosunku do mnie ze swoją pasją, to w pełni to akceptuję :D

Co prawda nie jestem w żadnym tam związku.. :P Ale nawet jako samotnik mam hobby. Hoduję rybiki w swojej łazience. :classic_cool:

Nie mysl o nim zle, faceci nie potrafia byc caly czas skupieni na partnerce. Pozwol mu czasem zatesknic.

Myrevin, tez mialem kiedys rybiki, tylko, za je tepilem. A co do hodowli, to je dokarmiasz, czy tylko pozwalasz im zyc?

ja się nie wypowiem, bo hobby mamy wspólne, więc się rozwijamy we dwoje :classic_cool: a rybiki też hoduję, tylko te moje fobię społeczną mają.

Pozwalam żyć... przeczytałem że wystrczy trochę rzadziej niż w normalnych domach myć podłogę.. i się same wyżywią. :classic_cool: Mało absorbujące to hobby, za to podczas nasiadówki jest na co popatrzeć. :P

' gdy siedze sobie w kiblu, spuszczone gacie mam... '

Kreda, to masz super. Moja pani nie posiada jakiegos stalego hobby, wiec czesto po prostu glupio mi zajac sie swoim.

Potrafie spedzac cale dnie grajac na playstation, lub sluchajac muzyki, by pozniej sie zerwac i isc pobiegac w parku. Niekiedy internet.

Oj Kreda, dobrze by bylo. Jak usiadzie przed kompem, to jestem w siodmym niebie, ze ma zajecie i moge z czystym sumieniem zajac sie swoim hobby.

Czas sobie zorganizuje, ale sek w tym, ze nie ma czegos, do czego by ja ciagnelo, czego by chciala wrocic. Ostatecznie jak jej bardzo nuda doskwiera to przychodzi do mnie, zeby mi poprzeszkadzac.

Gość beksa naczelna
na ploty niech pójdzie, trzygodzinny spokój gwarantowany 🖐️

mpaKOmpaBIEmpaTa, na to akurat nie narzeka, mam wieksze libido niz ona.

Moja pani nie plotkuje, i nie oglada telenowel. Inaczej nie byl bym z nia.

ostatnio jak myłam ten no, brodzik pod prysznicem to znalazłam zdechłego :O blah :O

mpaKOmpaBIEmpaTa a twoj obecny ma jakies stale hobby?

Gość pani z włosami jak arbuz
kobieta bez zainteresowań? to się nie godzi. zajęcia jej raczej nie znajdziesz, jeśli ona sama nie potrafi się określić.

Pani z wlosami, masz racje. Nie ma idealnych ludzi. Pomimo tego, ze nie posiada typowych kobiecych wad, pewnych zalet jej brakuje. ALE TEN TOPIK BYL NA INNY TEMAT!!!!