Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wloczykijka

czy warto byc z takim facetem

Polecane posty

Gość wloczykijka

mam chłopaka. jest bardzo meski i dlatego nie ma problemów z poderwaniem dziewczyny. własciwie laski same do niego lgną. przede mną mial wiele dziewczyn (takze takich na jedną noc). teraz jestesmy razem i niby jest ok, ale ostatnio przyłapalam go jak wymieniał smsy z jakąs laską. zrobiłam mu awanturę i obiecał, ze juz nigdy tego nie zrobi. nie wiem czy moge mu ufac?

Gość szekspirka
obiecanki cacanki.... ja bym byla ostrozna

Daj spokoj, nie warto znizac sie do poziomu awanti z powodu esow ktorych nie znasz nawet tresci. Spytaj sie go z kim pisuje. Jasne ze warto byc z facetem tory ma nieszkodliwe (mam nadzieje ) kolezanki. papap

ja jestem taka osoba u ktorej jest bardzo ciezko zdobyc zaufanie. ja bym mu nie wierzyla. a poza tym nie chciala bym byc z chlopakiem co byl z pannami tylko na jedna noc ! nie wierzyla bym i bym z nim nie byla

Gość wloczykijka
to nie byly smsy wmieniane z koelzankami tylko z dziewczyną, z którą chcial sie umówic na randkę

umawial sie na randke z dziewczyna czy na piwo z kolezanka? jesli 1 opcja to chyba se jaja robisz, ze jeszcze sie zastanawiasZ:)