Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elcikirl

Uciazliwy chlopak

Polecane posty

Gość elcikirl

Jestem z chlopakiem ponad 8 miesiecy, mieszkamy razem i w sumie jest (bylo) nam ze soba bardzo dobrze, zawsze swietnie sie rozumielismy itp ! 2 miesiace temu zaszlam w ciaze, od tego czasu wogole nie mozemy ze soba rozmawiac bo cokolwiek powiem on sie bardzo unosi, obraza... pare dni temu poprosilam go zeby tylko odkurzyl jeden pokoj i pozmywal jeden talez bo ja sie strasznie zle czulam a on poprostu wybuchl zloscia i zaczol krzyczec i rzucac wszystko co bylo pod reka, i zaczol sie wyprowadzac, przeprosialam go chociaz nie mialam za co, zrobilam to tylko dla tego zeby zalagodzic sytuacje i zeby poprostu zostal i zeby nasze przyszlo dziecko mialo 2 rodzicow ! pare godzin pozniej przyszedl do mnie kolega i oddal mi notaki, (jestem na 5 roku studi, na studjach medycznych) po czm moj chlopak znow sie wsciekl i znow zaczol sie wyprowadzac, oczywiscie ja znow musialam zalagodzic sytuacije i udalo sie ! Dzis wyszedl na spacer z naszym psem po czym wrocil i powiedzial ze pies mu uciekl, a ja zapytalam w ktorym kiedynku zeby zaczac go szukac... reakcija byla oczywista znowu sie wsciekl bez powodu !pies sie znalazl i wrocilismy do domu po czym on bez slowa zaczol sie pakowac... nie mam juz sily przepraszac go za nic i zatrzymywac na sile ! Pakowal sie strasznie powoli, po paru godzinach zadal mi pytanie " nie starasz sie nawet mnie zatrzymac" a ja nie wiedzialam co robi... nie mam juz ochoty ciagle byc ta gorsza i przepraszac za nic! Powiedzialam mu jak ja sie z tym czuje ale nic nie odpowiedzial i wyszedl z domu! Teraz przez caly czas do mnie pisze sms i mowi ze mnie bardzo kocha ... ale ja go nie rozumiem ! Prosze powiedzcie mi czy jest cos co ja moge zrobic i jak ...

Gość cvbcxvbcv
"jestem na 5 roku studi, na studjach medycznych" I nasi przyszli polscy lekarze maja pisać taką ortografią... to się porobiło!

Gość elcikirl
sorry ale od parku lat mieszkam w irlandi i przebywam tu tylko z irlandczykami ... i niesety nie wszystko moge pamietac

szanuj sie troszke i przestan zwrocac uwage na jego debilne zachowanie, bo robi z siebie sierote takiego bidulka co trzeba go o wszystko prosic, to ma byc facet, zachowuje sie jak ciota ps. jak mozna nawet po kilku latach zapomniec jezyka polskiego?????????????????????????????????????

Gość 7868678
Może źle znosi Twoją ciążę - fakt że ma zostać ojcem. A wczesniej też tak szybko się pakował?

Gość hejjjjjjjjj
ja tez mieszkam w irlandii i jestem w 2 miesiacu ciazy.. i tez mam problemy z moim.. Juz go zniesc nei moge jak chcesz mozemy na gg pogadac

Gość elcikirl
w sumie masz racje ale ja w sumie go kocham bo on nigdy taki nie byl... p.s nie zapomnialam jezyka tylko pisowni :(

Gość elcikirl
hejj jesli ci to nie przeszkadza to bardzo bym chciala z toba porozmawiac

Gość hejjjjjjjjj
hmm oki 7256615

Gość elcikirl
nie, wczesniej nigdy taki nie byl. zawsze byl mily i naprawde sie strasznie dobrze rozumielismy... nigdy sie nie wyprowadzal

Gość hejjjjjjjjj
to moje tamto to podszyw 13010502

Gość elcikirl
niewiem po co wy sie tak podszywacie pod kogos innego...to zwykla glupota

Gość pepejeans
a ja mysle ze on odstawia szopki bo sie czuje zazdrosny o wasze nienarodzone dziecko widocznie duzo mowisz o ciazy o swoim samopoczuciu o dziecku i nie poswiecasz mu tyle uwagi co przedtem a on ma cykora....a jesli chodzi o odkurzanie to ja zamiast sie prosic wole zrobic to sama a co ...a najlepsze ze dziala bo dzisiaj w wysciugu po odkurzacz przegralam;p

Gość elcikirl
szczerze mowiac to nie, w sumie wogole nie mowie nic o ciazy ani dziecku ... tez juz o tym myslalam ale to nie moze byc powodem :( sama nie wiem co mam robic! Ja zawsze odkurzam i nigdy go o to nie prosze, tylko raz sie zdarzylo bo naprawde strasznie zle sie czulam :)