Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość capricorn_ona28

jak stracic przyjaciela w jedna noc

Polecane posty

Gość capricorn_ona28

Macka znam praktycznie od zawsze.Mieszkalismy kolo siebie w dziecinstwie, spedzalismy zawsze duzo czasu razem ale tylko jako przyjaciele. Zawsze moglam na niego liczyc a on na mnie. To typ wesolego miska, ma lekka nadwage ale jest calkiem przystojny, za to jest strasznie niesmialy w kontaktach z kobietami. Oboje jestesmy po nieudanych zwiazkach, wiec jakis czas temu postanowilismy odreagowac to wszystko i zabawic sie na miescie. Po imprezie wyladowalismy u niego w domu, niezle juz wcieci, i sama nie wiem jak to sie stalo ale zaczelam go calowac. Trwalo to moze z kilka sekund, po czym on delikatnie mnie odsunol i spytal dlaczego to zrobilam. A ja idiotka powiedzialam mu ze go kocham. Sama nie wiem skad mi sie to wtedy wzielo ale jego miny nigdy nie zapomne, pozniej nie wierzylam ze to powiedzialam... od tego momentu spotykamy sie tylko przelotnie i widze w jego oczach zaklopotanie, wiem ze on zawsze traktowal mnie bardziej jak siostre, i chyba ja tez nigdy nie patrzylam na niego inaczej jak na przyjaciela/brata... Ale zmierzajac do sedna, po dlugich przemysleniach dochodze do wniosku ze ja go chyba naprawde kocham i to od dawna i chcialabym z nim byc, nie wiem tylko jak teraz postapic zeby nie pogorszyc sytuacji miedzy nami Moze troche to chaotyczne co napisalam ale jestem juz po kilku drinkach, topie swoje smutki w alkoholu...

Gość cloud strife
no niezle

po pierwsze- przestań pic !:) po drugie- nie- myslę że go nie kochasz- mysle że chcesz w sercu zapełnić pustkę a on jest pod ręką pamiętaj przygód możesz mieć wiele- prawdziwych przyjaciół rzadko się znajduje

Gość pajacynkaa
mam podobna sytuacje jak Ty, z tym że mimo, że mnie kusiło nie pocałowałam go, a to dlatego że się strasznie bałam, żeby nie skończyło sie tak jak w Twoim przypadku :( i chyba go kocham... a nie wiem co on na to

Gość zadowolona...
Porozmawiaj z nim szczerze! Owijanie w bawelne, mijanie sie z glupawymi usmiechami na twarzy niczego nie rozwiaze. Powiedz mu szczerze co czujesz, i zapytaj, co czuje on. Jezeli nawet jego odpowiedz nie bedzie dla ciebie mila, to sprobuj zachecic go do kolezenstwa. Nie udawajcie niczego, bo to bez sensu.

Gość noPink
pogadaj z nim, miski sa wyrozumiale:)

przykład przyjazni damsko meskiej:O:O:O.............konczacej sie w łozku:O:O...a ktos mówił ostatnio ze istnieje przyjazn miedzy facetem i kobieta:O:O

facet sie obraził, bo liczył przynajmniej na obciąganko... jak zaczynasz, to kończ - buziaczki to dzieci w podstawówce sobie dają