Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość netmediaaidemtetam

PIERWSZY RAZ- Prośba o radę

Polecane posty

Gość netmediaaidemtetam

Jestem z facetem juz 3 lata a dokładnie od 3 miesięcy próbujemy się ze sobą przespać. Nie wychodzi nam... Oboje nie mamy doświadczenia w tych sprawach. Każda próba kończy sie niepowodzeniem, ja jestem już tak sfrustrowana że myśle o odwiedzeniu seksuologa. Za każdym razem kiedy mój facet próbuje we mnie wejść to chyba robię się tam na dole tam mocno "ściśnięta" że z sexu wychodzi zero. Nie jestem już dziewicą (ginekolog to stwierdził), mój chłopak wkładał mi do środka 2 palce (było trochę ciasno ale weszły) ale mimo to nie jesteśmy w stanie mieć pełnego stosunku. Macie może jakieś rady? czy ktoś z Was jest/ był w podobnej sytuacji? Prosze, potraktujcie powaznie mój post, to dla mnie powazny problem i zaczynam sie zastanawiac co ze mną jest nie tak...

Gość maniek unloged
lekarz prawdę ci powie 🖐️

Gość netmediaaidemtetam
pytałam- zaproponował pozycję na boku-facet miał mi pieścić łechtaczkę i powoli wkładać penis do środka. dostałam maść, żeby nie bolało. i ....nic....nie wyszło....

Gość maniek unloged
może inny lekarz prawdę ci powie:o ja nie lekarz ja mitoman :o

Netmediaaidemtetam, trochę to dziwne. Jeżeli możesz włożyć do pochwy dwa palce, to penis też powinien się zmieścić. Może twój facet ma za słabą erekcję ?

Gość netmediaaidemtetam
to co powinnam zrobić???

kazdemu to mowie wiec powiem i tobie wystarczy wypic pare drinow co was troche uspokoi i rozluzni samo przyjdzie, nie planowac wiem wiem to banalne ale to najlepszy sposob pzodr

Jeżeli problem tkwi w słabej erekcji twojego faceta, to ty sama raczej nic nie możesz zrobić. To on powienien coś zrobić.

Gość netmediaaidemtetam
próbowaliśmy po drinkach- raz wypiłam za dużo i byłam "za sucha", drugim razem byłam chyba wystarczająco rozluźniona ale mimo to nie wyszło...

Gość netmediaaidemtetam
nie gadaj "no weź" musi ci sie udać ...obiecaj !!!

Gość rata82
Mój kumpel ma świetny sposób na takie problemy. W chwili zbliżenia z zaskoczenia mocny klaps w pośladki kobiety i do dzieła.

Gość netmediaaidemtetam
bez klapsa się nie da? ;-)

Gość netmediaaidemtetam
nie ma żadnych innych wypowiedzi?

Gość uppppppppppppp
upppppppppppp

Gość jak to możliwe ze sie nie daje
????????

Gość kolezokiyt
a moze ty nie jestes kobietą? Nie masz pochwy?

A próbował ci przed seksem robić dobrze ustami?to bardzo rozlużnia pochwa mokrzusieńka sie robi, myslę że warto w ten sposób spróbowac.

Gość nosz koorwa co za bzdury
twój facet ma chyba micropenisa albo sflaczalego wacka i dlatego nie może ci wepchnąć :D

Gość netmediaaidemtetam
jesli chodzi o oral-tak, próbowaliśmy, byłam rozluźniona. mam wrażenie, że problem jest w wejściu do środka-albo mój albo mojeo chłopaka.

Gość kacza
ja miałam podobnie. za pierwszym razem też się nie udało. drugi raz to samo - porażka totalna. Dopiero za trzecim było ok. Zrobiliśmy odpowiedni nastrój i skupiliśmy się na sobie :) tobie radzę to samo : przede wszystkim się wyluzuj. zróbcie odp. nastrój i nie myśl o tym że to się stanie ze zaraz wsadzi... skupcie sie na pieszczotach ....ale pzredewszystkim rozluźnij sie - to powinno pomóc

Gość polococta
Najlepszy sposób to zrób chłopakowi porządnego loda aż konkretnie zesztywnieje penis, połóż sie na pleckach, nózki w górę (na ramiona chłopaka) rozchyl rączkami swoja myszkę a kolega niech pakuje ;-), musi sie udać ;-), a jak nie to napisz, zademonstruję ;-).

Gość netmediaaidemtetam
kacza>> ja już też wiele razy próbowałam- był odpoowiedni nastrój, rozluźnienie, niby wszytko powinno pójść dobrze ale w momencie kiedy mój chłopak we mnie wchodził-coś się jakby zaklinowało i po nastroju, potem nam się juz nie chciało, aż do następnego razu-i znów to samo. jak ja jestem rozulźniona to mój facet ni jest wystarczajaco podniecony, z kolei jak on jest podniecony to ja nie jestem gotowa- i tak w kółko...

Gość kacza
bezsens to sie rozluźnijcie razem.widocznie nie jestes rozluźniona tylko w tym momencie myslisz ze juz ze ból....i sie spinasz. albo czekajcie bo nie jestes gotowa zeby sie kochac albop a zmień partnera bo faktycznie dziwnie te twoje dolegliwosci

Gość netmediaaidemtetam
chyba rzeczywiście masz racje- powinnam przestać mysleć o bólu bo najprawdopodobniej to nam wszystko utrudnia