Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apsikulllllek

niewiem co na to poradzic

Polecane posty

Gość apsikulllllek

prawie tydzien temu zabawiałam sie z chłopakiem palcówka i te sprawy a niedawno straciłam dziewictwo i od tego czasu nie dosc ze czuje bol i to dosyc silny warg srmowych to jeszcze pieczenie i swędzenie :o czy to nie dziwne/? powiem ze wtedy przez kilka godzin sie tak bawilismy i było dosyc ostro on mył kilka razy rece wiec watpie zeby było to zwiazane z brakiem higieny co myslicie?

Gość apsikulllllek
UP

Gość bebe28
podmywaj sie tantum rosa - bo przyczyn moze byc wiele - grzybica, jakies zapalenie, podrazniona skóra w tych miejscach bardzo łatwo łapie rózne bakterie i inne badziewia , daj sobie spokoj na troche z przytulankami i podmywaj sie tym co napisałam - jest bardzo skuteczne w roznych infekcjach jak nie przejdzie to idz do gina.

Gość apsikulllllek
tylko ze ja bardzo dbam o higiene stosuje płyny do mycia miejsc intymnych a nie zadnych mydeł czy cos:/ ale dzisiaj jest sroda a my to robillismy w pt a ja mcały czas czuje swendzenie i bol

Gość apsikulllllek
ile kosztuje w aptece ten tantum rosa?

Gość bebe28
mozna go kupic w saszetkach - a nie cale opakowanie - 10 saszetek chyba koło 25 zł zawiera w swoim skladzie substancje bakteriobojcze, swietny jest na wszystkie infekcje i podraznienia

Gość apsikulllek
kupilam to tantum rosa i podczas przemywania cały czas okropnie piekło:/czy potem nalezy sie jeszce umyc po użyciu nalezy sie normalnie umyc w wodzie i przemyc srodkiem do higieny intemnej czy zostawic jak jest??

Gość apsikulllek
up bo wazne

infekcja -> ginekologtantum rosa złagodzi objawy ale nie wyleczy

Gość apsikulllek
a ja czytałam ze leczy infekcje

Gość apsikulllek
ale po przemyciu tym tantum rosa nalezy sie umyc ponowinie tylko płynem do higieny intymnej /?? czy zostawic zeby sie wchłoneło leopiej??

A ja czytałam, że święty mikołaj istnieje.Idź do lekarza albo się męcz. Wybór należy do ciebie.

Idź do lekarza, pewnie masz jakieś zapalenie. Mój ojciec sam leczył zatkany nos, lekarz mu powiedział, że jeszcze troche i by się załatwił na dobre :/ Więc lepiej nic nie kombinować, bo sama nic nie wyleczysz...

Gość apsikkk
up

Gość apsikkk
lekarzginekolog bedzie dopiero w pn wiec moze do pn mi przejdzie na tym co radzicie?

Gość radzimy zebys
radzimy zebys zaczela uzywac mozgu, forum cie nie wyleczy

Gość onaazxzseaa
mózgu?? złosliwa jestes i tyle dziewczyna niewie a ty zamiast pomoc to jeszce swoje flustracje tu pokazujesz głupia baba:o zal