Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż rzucił palenie

mąż rzucił palenie - mam dość!

Polecane posty

Gość mąż rzucił palenie

od poniedziałku M nie pali i co tu dużo mówić całą flustracje wyładowuje na mnie i synu. Wczoraj pokłóciliśmy sie okrutnie o błachostkę mam dość poprostu...Oczywiście wiem że to dla jego zdrowia......... ale co z moim zdrowiem psychicznym ? Jak mu pomóc ? Jakieś rady- oczywiście oprócz tej żeby wziąc na przeczekanie bo sie nie sprawdza!

Gość aga1982
tabletki na uspokojenie , sa takie co sie dzieje do np.kawy i osoba pijaca nic nie czuje , nie mają wpływu na jazdę samochodem czy takie tam a z pewnoscią bedzie sie wam lepiej żyło

ja mojemu dawałam gumy do żucia takie zwykłe nie nikotynowe - pomagało

Gość spaggia.
jakie tabletki?

Gość mąż rzucił palenie
wiem ze mu ciężko , i podziwiam że trwa .. moze ktoś wie coś na temat plastrów z nikotyną? pomagają?

Gość aga1982
no włąsnie nie pamiętam wrzucałysmy mamie z siorą jak rzucała bo jeszcze troche a doszło by do zbrodni :)) a plastry dają jak przestrzegasz zasad , kumpel w ten sposób chciał rzucic nakleił sobie na rękę i kiedy już miał którys tamz kolei ( nie wiem na czym to polaga ale są jakies stopnie tych plastrów ) , to powiedział ze pierdoli i spalił chyba z 4 fajki pod rza , to plaster tak go zaczął swędziec , araczej skóra pod nim , jak ściagnął to narmalnie jakby miał poparzoną rękę masakrycxznie to wygladał , takze polecam tylko wytrwałym

Gość mąż rzucił palenie
Myrevin to tylko podziw.... a jak długo paliłeś ? M od jakiś 25 lat ....

Gość aga1982
ja rzuciłam po 5 latach bo tak mnie głowa bolała (może od tego że biorę też tabletki anty, ) że myslałm że mi łeb odpadnie i wtedy nic wiecej nie potzrebowałam żadnych plastrów , wizyt u jakichs psychoterapeutów , u mnie cała rodzina pali , także każdy miał swoje sposoby i jak narazie tylko ja sie uchowałam , moze dlatego ze chciałam rzucić , kuzynka byóła z meżęm na hipnozie , nioe dosć ze wydali kupę kasy to godzinę po seansie .. zajarali

Gość mąż rzucił palenie
aga1982 - z tymi tabletami to nie wiem , troche bała bym sie czy mu nie zaszkodzi

Gość mąż rzucił palenie
cóż .. mam nadzieje ze mu sie uda , chciałabym pomóc wiec zapomne o wczorajszej kłótni i wyciągne reke

Gość aga1982
jak sie boisz to lepiej nie ryzykować ale jak nie chce rzucić sam zwłąsnej woli to może być cieżko

Gość aga1982
też bym chciał żeby mój mąż rzuciła ale nie da rady nie zmusze go a sam nie chce przestać triche mnie to wkurwia bo ja rzuciłam przez jakiś czas nie palił w mojej obecnosci wiadomo zawsze ciagnie po papieroska ale teraz ma znów w dupie i jeszcze śmierdziel oczekuje że bedę się z nim całować:)

Gość to ile ty masz lat myrevin
5o? :D ;)

Gość mąż rzucił palenie
mój M sam powziął taką decyzje , zreszta od kilku lat w domu nie pali , musi wychodzic a w zimie jest to bardzo niekomfortowe. za kazdym razem jak wraca z fajki mówiłam mu jak strasznie smierdzi itp. Próbował juz kilka razy , niestety nie udało sie , mam nadzieje że tym razem .... Poza tym kwestia finansowa - 10,00 zł codziennie to poprostu przegiecie .

Gość mąż rzucił palenie
a najgorsze jest ze syn tez zaczyna palic , mimo że M tłumaczy mu jak to ciężko rzucić w diabły ..... ma przykład w domu i nic ... głupota

Gość spaggia.
Glupota jest palic, jak sie ma w domu dziecko...

Gość aga1982
no i potem bedzie tak jak u mnie wyszłam za palacza i cała rodzinę śmierdzieli wszyscy równo kopcą masakra czasem już jestem bezszelna jak ide do tesciowej żeby kurwa uszanowali ze ja nie palę i sie wstrzymali na ten kwadrans (jak siedze dłużej to rzygać mi sie chce) albo otworzyli okno , dajcie spokój 4 osobyw małym pokoiku palące to naprawde przegiecie ciekawe jak bedziemy mieć dziecko jak będą wygladac wizyty u tesciowej bo wydaję mi się że nie bedzie tych wizyt ja wiem że człwoeik ma jakies nałogi i w ogóle ale własnie wkurwia mnie jak nie szanuje innych poza tymz tym synem to faktycznie j, ja mówie to samo mężowi jak bedziemy mieć dziecko i zacznie w wieku 14 lat popalć to na bank posłucha tatusia , pozostaje matka zła która zostanie znienawidzona no cóż taki los niepalacych:)0

Gość mąż rzucił palenie
w domu u mnie jest zakaz palenia respektowany prze wszystkich . Chociaz zauważyłam ze niektórzy nas nie odwiedzają i tak sobie mysle że z tego powodu własnie . A palic przy dzieciach to niewyobrażalne , to tak jakby dosypywać trucizny do mleka ......

Gość mąż rzucił palenie
a mój syn jest dorosły - 19 lat , wiec to juz nie takie dziecko i w sumie zrobi co bedzie chciał , ale w domu nie zapali , o tym mowy nie ma . Ani nikt z jego znajomych ....

Gość aga1982
ja też sobie nie wyobrazam żeby do mieszkania zwaliła mi sie cała rodzinka i zrobiła zjazd nikotynowy pozabijałabym

Gość jagafaga
tak pozabijac to chyba niehumanitarnie . hehe