Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skąd się biorą nutki

u lekarza przezylam szok-jak o skierowanie na badania poprosilam to pani powiedz

Polecane posty

powiedziala ze.....ale zeby bylo jasno.podejrzewalam u siebie cukrzyce,moja mama na to choruje,a moje objawy sa identyko jak u niej,wiec poszlam do lekarza poprosic o skierowanie i pani powiedziala ze chyba sobie zartuje.i powiedziala ze jestem za droga pacjentka i mi nie da.wyliczyla wszystkie zdjecia rtg jakie mialam robione i inne badania.jakby to moja wina byla ze musialam miec czesto zdjecia jak noge powaznie zlamalam.no jak smiec sie poczulam :( skierowania oczywiscie nie dostalam,a panie zaproponowala zebym moze lekarza rodzinnego zmienila bo stanowczo za drogim pacjentem jestem :( jak tak mozna wogole :( nawet przyjac mnie nie chciala,bo leg.ubezp.mialam w lutym podbita a niby co 2 miesiace trzeba podbic a nie wiedzialam tego

Gość 7 mila
Możesz wnieść skargę do dyrekcji ośrodka zdrowia, ona nie ma prawa odmówić ci skierowanie, jeszcze w ten sposób to motywując. Coś mi się wierzyć nie chce , że lekarz mógł tak powiedzieć....

Gość aga1982
massssssssakra w jakim my kraju żyjemy , teraz trezba robić tak że na wizytę się idzie z kamerą albo dyktafonem a potem na kontakt tvn24 bo inaczej mają cię głebokow dupie

Gość Wnieś skargę
To fakt, NIEMOŻLIWE, ze coś takiego usłyszałaś. To tanie badanie. Poza tym, jeśli TWOJA MAMA choruje na cukrzycę, to ma chyba glukometr i paski - mozesz sobie SAMA takie badanie zrobić. PROWOKEJSZYN.

Gość zosia_samosia_
tez kiedys nie dostalam skierowana i to na zwykle wyniki! iporazka:o skonczone idiotki z tych pseudo-lekarek

Gość Wnieś skargę
To fakt, NIEMOŻLIWE, ze coś takiego usłyszałaś. To tanie badanie. Poza tym, jeśli TWOJA MAMA choruje na cukrzycę, to ma chyba glukometr i paski - mozesz sobie SAMA takie badanie zrobić. PROWOKEJSZYN.

Gość A ile tych rtg
A ILE tych zdjęć rtg miałaś zrobione ? Nogę RAZ złamałaś, czy więcej ? W ciągu pół roku, bo tyle trwa okres rozliczeniowy. I od kiedy rodzinny daje skierowanie na rtg złamanej nogi, skoro tym zajmuje się ORTOPEDA . głupia prowokacja. A Wy się nakręcacie.

Prowokacja czy nie dla mnie neurolog powiedziała że nie zleci mi rezonansu bo wyglądam na zdrową ... pozatym dała mi receptę na dokrwienie mózgu. A jak sie jej spytałam a co będzie jak mam przekrwiony mózg i jeszcze wezmęte tabletki?? To zdębiała i przyznała mi rację. Głupio sie jej zrobiło i dala mi skierowanie na rezonans

Gość christopherrrrR
A jak wyglada recepta na DOKRWIENIE mózgu ? I co Ci wyszło w rezonansie ? Mądra jesteś, czy nie ? P.S. Przekrwienie mózgu nie "wychodzi" w rezonasie... :P

Na leki na dokrwienie mózgu.. Właśnie mi o to chodzi że ja poszłam z odrętwieniem twarzy do niej a ta mi z góry leki przepisuje. W rezonansie miało mi wyjść czy nie mam jakiegoś gózka, bo u mnie w rodzinie jest rak mózgu ty jełopko za przeproszeniem.

Gość christopherrrrR
I co ? Masz guza ? Pewnie duuuużegooooo

Gość ma racje nie ma to jak
lekarka ma racje, jesteś hipochondryczką, skoro szukasz u siebie chorób zasada jest prosta - skoro podejrzewasz u siebie jakąś chorobę, oznacza to, że jej nie masz i przestań się mazać :o

Gość christopherrrrR
A przepraszam napisałaś "gózka" - ale jaja ! ! !

Gość hhahahhahhahhaha
żal mi takich osób jak Julli naprawde to musi być bardzo nieszczęsliwa chora na zaburzenia psychiczne osoba rezonas mózgu :D lol i co jeszcze może tomografia?? :D powiedz, pewnie kochasz dra Housa :)???? Oj te hipochondyczki :D LOL

prowokacja?nie mam czasu na robienie sobie zartow :( po prostu napisalam to tutaj zeby sie wyzalic :( bo nie jest milo byc tak potraktowanym.a zeby od mamy wziac glukometr i paski to nie pomyslalam-i tu dzieki za rade.w pierwszej kolejnosci poszlam do lekarza.ale najbardziej bylo mi przykro jak ona wyliczala mi wszystkie badania jakie mialam robione.tak nie powinno byc,bo nie kazdego stac zeby robic wszystkie badania prywatnie,a i tak wiekoszosc wychodzi na to ze trzeba :( i to napewno nie prowokacja,bo po co mialabym to robic.

Co do dużo gadać, po jednym widać że jest hipochondrykiem, a drugi skierowanie dostanie jeśli zachowuje się jak osoba normalna. A przecież są nawet ludzie którzy poprzez chodzenie do lekarza i wymyślanie badań które jeszcze muszą przejść dowartościowują się, tudzież robią z tego swoje hobby.

Miałam pękniętą czaszke co sie okazało po dalszych badaniach więc hipochondryczką nie jestem :)

Gość a tych rtg
to ile w końcu było w ciągu pół roku ? I DLACZEGO ortopeda Cie nie leczył, tylko rodzinny ?

Gość do Julli
te, Julli, ja na twoim miejscu faktycznie zrobiłabym te badania sądząc po twoich postach, rak wyżarł ci znaczną część twojego mózgu ;) hehehhehe rak mózgu w rodzinie, o mega LOL nie mogę!!!

Gość takamoja rada
wiesz co, ostatnio moja kolezanka pzryszla o 17;50 do przychodni z dizckkiem rocznym, majacym 39 stopni goraczki. Pani kazal isc napogotowie (nie bylo to w miejscowposci, gdzie dziecko jetst zameldowane). Kolezanka napisala skarge do NFZ. Nie wiem czy pomoglo, ale tobie etz tak radze i zmien faktycznie rodzinnego!

ja ci wierze bo mi tez odmowila lekarka skierowania na tsh,mimo ze w karcie zdrowia jest zaznaczone ze co 3 miesiace ma mi je dawac i z tym ide do endokrynologa bo przyjmuje raz na jakis czas w szpitalu.dlatego tez zapisalam sie prywatnie do lekarza i tam bede miec robione badania bo mam po prostu dosc proszenia sie o kazda rzecz

Gość do Julli
Miałaś PĘKNIĘTĄ czaszkę i O TYM NIE WIEDZIAŁAŚ ? ? ? Dopiero REZONANS to wykazał ? ? ? Bo przecież poszłaś z ODRĘTWIENIEM twarzy ? I dlatego, że w Twojej rodzinie są "gózki " ? ? ? Normalny czad ! Ubaw na topiku :D

Gość ale słuchaj kobieto
ja ci nie chce dopiec, sama chorowałam na nerwice hipochondryczną, ale dałam sobie kopa w dupe, wrzuciłam na luz i zaczęłam żyć, bo to co było wcześniej - to nie było życie ;)

Gość do Julli
Miałaś PĘKNIĘTĄ czaszkę i O TYM NIE WIEDZIAŁAŚ ? ? ? Dopiero REZONANS to wykazał ? ? ? Bo przecież poszłaś z ODRĘTWIENIEM twarzy ? I dlatego, że w Twojej rodzinie są "gózki " ? ? ? :D :D :D

Gość hahhahhhhhhhhhhaaa
Julli - jesteś blondynką??? :D

No nie wiem czy to takie śmieszne skoro dwie osoby w mojej rodzinie umarły bo miały tętniaka. Dzięki że to taki ubaw wam daje....

ortopeda w mojej przychodni przyjmue 1 raz na miesiac.dlatego musialam do rodzinnego kilka razy chodzic.mialam robione 4 zdj na noge,nie wiem dlaczego tyle,po prostu tak dawal mi skierowanie,a sama lekarka rodzinna dala na rtg pluc jak mialam zapalenie pluc,2 razy mi dawala.zaraz ktos pewnie wyskoczy z tekstem ze za duzo promieniowania i na glowe mi padlo wiec dzieki za rady,milego dnia.a lekarza rodzinnego zmienie chociazby po to zeby na ta babke nie patrzec.pa