Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczkonasze

byłam zołzą i co?? odpuścił!!!!

Polecane posty

Gość pewna kobieta z forum
Ja w ogóle to się zastanawiam, czy ta głupia amerykańska książeczka dla gimnazjalistek nie zrobiła Wam większej krzywdy niż pozytku. :P To tak jest jak ktoś bezmyślnie \"łyka\" książkę jakby to co najmniej jakaś bliblia była , o zgrozo Na marginesie: Ty nie byłaś zołzą, Ty byłaś tylko zakręconą wyznawczynią głupiej w sumie lekturki i wypróbowałaś rady na chłopaku, który akurat się nawinał. Jak stąd wniosek? Może ta książka to nie jest taka znów święta księga mądrości? :P Może wystarczy myśleć i czuć i być sobą?

Gość słoneczkonasze
No ale my sie widzielismy 3 razy. Wiem ze moglismy cos miec ze sobą, całowanie itd. Ale ja nie chcialam, zreszta... sama nie wiem co ja chcialam. Wiem ze mi smutno :( Juz teraz nie da sie nic zrobic? jak myslicie?

Gość słoneczkonasze
Bezedury - smieje sie sama do siebie :):). Ciągło mnie do niego ale ... ah no jakos tak wyszło :P:P kurde sama nie wiem. Nie chodzi o to ze mnie zostawił, chodzi o to, że zaczęłam sie angazować...

Gość słoneczkonasze
nie rozumiem, mówisz ze powinnam sie całowac na pierwszym spotkaniu a angazowac nie moge po 3?? No troche dziwne masz podejcie.

Gość słoneczkonasze
ziarenko piasku -- ja od razu zobaczyłam ze to fajny gościu... Ale nie chcialam nic za szybko. Teraz owszem - chce go :/ no ale za późno:9 jak myslisz, mozna cos z tym zrobic? przeciez ne ebde go przepraszac. No bo za co? nie olewalam go, po prostu nie byłam na kazde jego skinienie palcem

Gość słoneczkonasze
Bezedury - czyli odpuscic? Tak mówisz?

Jak juz nie pisze to troche głupio żebys zaczynała.. może coś skrobnie jeszcze to pożycz mu wszystkiego najlepszego, ale tak szczerze.. albo życz mu powodzenia i dodaj że też poznałaś świetnego kolesia.. Ale jakbym była na Twoim miejscu, i nawet jakby chciał sie spotkać to chybabym go olała... Jeśli naprawde myslisz, że nie wszystko stracone i da się coś uratować (nie znam waszych szczegółów) to może warto powalczyć... ale na dobrą sprawę i tak nic by chyba z tego nie wynikło..