Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka blondi

prosze o pomoc, zle sie czuje

Polecane posty

Gość słodka blondi

hej.biore tabletki harmonet.ostatnio normalnie dostalam okres,biore je regularnie na wieczor.ostatnio wspolzylam bez gumy.po dwoch dniach zaczelam zle sie czuc, dzis juz 5ty dzien. mam lekka biegunke,ktora zatrzymalam stoperanem,troche boli zoladek i mega boli glowa. nie jestem w ciazy prawda? co mi moze byc? prosze o pomoc, dopiero jutro bede u lekarza...

Gość Nic sie nie martw..
Moze masz problem z zolodkiem ale w ciazy napewno nie jestes. Ja tez bralam harmonet i mialam gorsza sytuacje. Mialam angine i lekarz dal mi antybiotyki po ktorych mialam sraczke(: przez 3 dni. Mimo tego nie zabezpieczalam sie i dopiero pozniej panikowalam ze moge byc w ciazy.Nic takiego sie nie stalo a ty moze masz problem z zolodkiem wiec wyluzuj

Nie martw się... jeśli bierzesz tabletki regularnie to napewno nie jesteś w ciazy... a ta biegunka i inne dolegliwosci to napewno przez zatrucie :D Moze zjadlas cos co zaszkodzilo Twojemu organizmowi?

Nie martw się... jeśli bierzesz tabletki regularnie to napewno nie jesteś w ciazy... a ta biegunka i inne dolegliwosci to napewno przez zatrucie :D Moze zjadlas cos co zaszkodzilo Twojemu organizmowi?

Gość słodka blondi
mozliwe ze zjadlam cos nieswiezego co za dlugo stalo w lodowce... obyscie mieli racje ze jest ok!