Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasssiazz

o rodzinnym

Polecane posty

Gość Kasssiazz

wy mamy moze sie orientujecie. Czy jak sie sklada wniosek w skarbowce o wypisanie zaswiadczenia o dochodach to czy potrzebny jest dowod? jesli tak to czy meza tez skoro razem sie rozliczalismy????

jak skladasz sam wniosek o zaswiadczenie to nie potem jak ci go beda wydawac poprosza cie o dowod

Gość Kasssiazz
Acha, ale na pewno??? bo wlasnie wychodzilam zalatwic ale zapomnialam ze maz ma moj dowod i nie wiem czy jest sens jechac, zeby na pewno mi przyjeli. Bo kawalak mam. To na 100% nie jest potrzebny???

Ja nie wiem ale u mnie rodzinne wynosi 48zł z tego co sie dowiadywałam i nawet nie chce mi sie stać w kolejkach po takie pieniążki. Nie wiem jak u was, ale dla mnie to śmiech

Gość Kasssiazz
u nas to samo, ale mi chodzi jeszcze o becikowe i to z tytulu urodzeenia dzieciaczka> Tak wiec na pewno nie trzeba dowodu?? wole sie upewnic

Ja zawsze pisałam wniosek by mi wysłali zaświadczenie o dochodach(taki wniosek mąż wyciągał z pracy) I oni mi wysyłali zaświadczenie.

Nie na pewno przy składaniu nie trzeba. Przecież tylko wypisujesz taka kartkę, tam musi być NIP wpisany więc jak nie znasz na pamieć to musisz sobie zapisać na kartce. U mnie się czeka tydzień na to zaświadczenie i przy odbiorze musisz pokazać dowód.

Gość Kasssiazz
no juz napisalam wniosek, NIP i wszystko co trza. Ok, dzieki dziewczyny. To w takim razie jade, teraz wiem ze moge. Dzieki papa