Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubiaca ciotek

nie znosze mojej rodziny ....a rodzice nalegaja by wszystkie cioteczki spraszać

Polecane posty

Gość nie lubiaca ciotek

nie lubie tych ciotek cioteczek sa to baby co tylko przyjezdzaja gapia sie i obgaduja ....jak mam ich zniesc. Na koniec mnie obgadaja ze "mialam duzy dekolt" mimo ze nie mialam w ogole dekoldu!!! pomocy

Gość hmmm moj
a to twoich rodzicow dzien czy twoj????:O:O moi by tylko sprobowali cos powiedziec ze MUSZE kogos zaprosci zrobic tak czy siak:O:O mozna doradzic ale nic narzucac,

Gość cococococ
wiem coś o tym ja też mam podobnie .....a na koniec powiedza och moja córak to miala .....tra lalal szok

jeśli to twoi rodzice płacą za wesele to niech sobie zapraszają a ty możesz zaznaczyć żeby nie oczekiwali od ciebie uprzejmości dla nich i po prosu będziesz miała je w d.... ale jeśli to wy płacicie to niech rodzice się nie wtrącają.

Własnie róznica polega na tym, jeśli Twoi rodzice wyprawiają Wam ślub to niestety będa się wtracać, a jeżeli organizujecie wszystko sami to wszytko jest waszym wyborem.

Gość Joanna__Wrocław
nasi rodzice na szczeście zrozumieli,ze nie chcemy ciotek, wujków...... będą rodzice, dziadkowie (mamy tylko 3 w sumie), rodzeństwo+partner i najbliżsi przyjaciele+ partner... w sumie licząc z nami 29 osób. będzie miło i tak jak my chcemy. 2 maja 2009 :) :) :D pozdrawiam przyszłoroczne majówki