michal.25 0 Napisano Sierpień 6, 2008 Witam wszystkich serdecznie na forum! Może tutaj uda mi się znaleźć odpowiedź, trudną do znalezienia w sieci :) U mojej partnerki często śluz przyjmuje wygląd białego i lekko zagęszczonego. Nie ma żadnych grudek i innych tam nieprzyjemnych zapachów (dla \"chcących bawić się w lekarzy\" :) ). Uwielbiam ją smakować, a ten rodzaj śluzu ma smak kwaskowaty - czyli w sumie byłoby to ok, patrząc na pH kobiety w tym miejscu :) Chodzi mi o to czy smakowanie takiego rodzaju śluzu może zaszkodzić? Nie mówię o niestrawności (LOL :)) tylko o np. przeniesieniu bakterii z pochwy do żołądka osoby połykającej śluz. Bardzo prosiłbym o odpowiedź :) PS, to nie podpucha - po prostu ciężko znaleźć gdziekolwiek taki temat :) PS2, trolom dziękuję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natura 0 Napisano Luty 24, 2009 zależy co,jeśli twoja kobieta miała opryszczkę to odradzam minetkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfghtyh Napisano Luty 24, 2009 w zdrowej pochwie sa bakterie kwasu mlekowego i nie sa szkodliwe, bo to bakterie symbiotyczne, poza tym w kwasnym srodowisku zoladka i tak zgina pewnie wiecej ona ich lyka jak tobie dogadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach