Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cwikla

do mądrych zon ktore wybaczyly i wybaczaja zdrade

Polecane posty

Gość cwikla

jak zachowujecie sie w tym krotkim czasie keidy juz pozamiatacie kolejna kretynkę ktora weszla na fiuta waszego meza i juz opadna jej zły ze to byl raz i nigdy wiecej ( nie mowie tu o zwiazkach uczuciowych z kochankami, a tylko o tym ze facet bzyknal jakas malolate np, jak wiemy wszscy mezowie to robia bo jak sie sama nawleka zaden nie zrezygnuje ) Jak reagujecie jak sie zachowujecie?

hehe, moim zdaniem wybaczanie zdrady lub nie, nie ma nic wspolnego z mądrością :)

Gość gratulujemy ci męża
chyba go w korcu maku wynalazłaś :-O

Gość cwikla
Ale ja nie mowie o moim mezu, pisze artykuł cholera :-)

Gość mam nadziejeze to prowolkacja
bo nie można byc aż tak naiwną idiotką.

No jasne, bo facet nie umie panować nad sobą i korzysta z każdej chętnej cipki :O Zal mi cie, że na takich facetów trafiasz skoro tak ci mózg wyprali, że tak sądzisz :O

Gość chyba niemadra
ja tak wybaczam od 1.5. roku

Gość gratulujemy ci męża
To już widać po tym jak się do tego zabierasz, że będzie to wyjątkowo głupiutki artykuł :-O Mam nadzieję, że opublikują takiego gniota :-O

Gość cwikla
Oj dajcie spokoj ile z was tutaj dowiedzialo sie i dalej jest ze swoimi mezami, facetami...ile z was wie ze robia to i beda robic, jasne ze boli , ale wiecie ze milosc i sex niespecjalnie sie dla nich wiąze w jedna całosc....zony sa w domu a kurwy za plotem zawsze tak bylo jest i bedzie . Wiec dajcie kilka przykladow jak wygladaja te dni potym jak znów go zlapiecie za reke, standartowo on to konczy, sa obietnice placze ....obietnica popraway co dalej?

Gość gratulujemy ci męża
że NIE opublikują

Gość chyba niemadra
facet podobno to facet i ważne ze wie gdzie ma wrocic. zabawi sie ale zawsze wroci. dlatego musimy to akceptowac.

Gość cwikla
Swiadomie bagatelizuję ....zebyscie nie wstydziły sie przed moherowymi beretami pisac szczerze co wtedy robicie....bo kazda powie wyrzucam drania...niestety to nieliczny procent :-)

Gość gratulujemy ci męża
cwikla, idź się lecz do specjalisty.

Gość cwikla
Otoz to chyba niemądra wazne gdzie ma budę i gdzie wraca, z takimi kobietami chcę porozmawiać, paniom w beretach dziękuję

Gość gratulujemy ci męża
Jest jeszcze jedna możliwość, że cwikla jest facetem, który chętnie takie brednie rozpowszechnia w nadziei, że może która uwierzy w niemoc umysłowa mężczyzn: Oni tacy biedni, bo prowadzeni za rączkę przez f i u t a ... A idiotek siedzących ze zdradzaczami to szukaj raczej własnie w środowisku moherowym, tam ich pewnie najwięcej ... konkordatowe sluby, separacja zamiast rozwodu to własnie dla takich idiotek.

Gość chyba niemadra
tak jest. nie oklamujmy sie. kazdy facet zdradza w 99% kobeity po prostu albo sa nawine albo nie wiedza i neiprzypuszczaja.

Gość do chyba niemadra
ty jestes zdrowo p-ierdolnieta, a nie chyba niemadra. Z laski swojej nie szmac wszystkich facetow kobieto, bo skoro ty masz szmate w domu, to nie znaczy, ze kazdy gosc taki jest. Zapamietaj sobie to raz na zawsze zenim po raz N przyjmiesz swoja szmate do domu po tym jak znow zamoczyl.

Gość Scarlett____
heh, ja bym nie wybaczyla facetowi zdrade. Nie rozumiem zdrady....

Gość chyba niemadra
GLUPIE JESTESCIE. CO MASZ WYBACZAC??? JAK PEWNIE ZNAJAC ZYCIE NAWET NIE WIESZ O TYM ZE NA 99% ALBO MIAL JUZ ZALICZONY ROMANS ALBO COS KOMBINUJE Z KIMS.. DLACZEGO JEST TYLE ROZOWDOW??? ZNAM FACETOW OD PODSZEWKI..ROZNYCH BIZNESMWNOW, KSIAZKOWYCH MOLI ITD. KAZDY TYP I NA 100% , 99 ZDRADZA

Gość chyba niemadra
A BIZNESMENI TO KAZDY MA SWOJEGO ESKORTA NA WYJAZDY I DELEGACJE

Gość do chyba niemadra
Mnie nie znasz ty pusta kobieto, wiec zmien ton. Dobrze, ze nie wszystkie kobiety sa tak popier-dolone jak ty. Z idiotkami nie ma sensu prowadzic dyskusji. I jeszcze jedno. To, ze ty trafilas na takiego goscia i jestes z nim swiadczy tylko i wylacznie o tobie. Jestes nic nie warta naiwna marna kobieta. I nie dziwie sie, ze facet wali cie po rogach. Gdybym mial takie nic w domu tez bym tak robil. Normalna sprawa. Na szacunek trzeba sobie zasluzyc. I to dziala w obie strony. To tyle na ten temat.

Gość chyba nie madra
DAJE SOBIE GLOWE UCIAC. ZE TWOJ FACIO RABIE SIE NA BOKI :) MAJAC TAKIEGO BABOCHŁOPA WRDENEGO W DOMU SZUKA POCIESZENIA U DELIAKTNEJ WRAZLIWEJ KOBIETKI.

Gość do chyba niemadra
Jasne :) Bo ja wlasnie zmienilem plec i nagle stalem sie kobieta :) Idz sie leczyc chora kolezanko. Psychopatkom mowie zdecydowanie NIE.

Gość sdfvsdfvsdfv
w poście autora/autorki tematu jest tyle nieprzypadkowo prowokujacych zwrotów że trudno traktować poważnie ten temat "mądre (...) które wybaczyły zdradę" - przecież to OKSYMORON! "jak wiemy każdy (???!) zdradza" - to celowy zabieg erystyczny, z wprowadzonym w zdanie błędem logicznym, narzucenie jakoby mowa była o jakiejś prawdzie przecież ktos się tu bawi denerwowaniem dyskutantów

Gość Takie baby jak ty
mąż powinien kopnąc w zadek i odejśc do jakiejś fajnej małolaty.

Gość chyba nie madra
MOJ MAZ ZAWSZE DO MNIE WRACA.. TY PILNUJ SIEBIE ZEBYS KEIDYS NIE OBUDZIALA SIE BEZ MEŻA LUB SWOJEGO FACETA :)

Gość oj dobra to juz przestalo mnie
smieszyc. Chwilowo bylo nawet fajnie :)...ale za dlugo tluczesz ciagle i to samo zamiast wymyslec cos nowego. NUUUUUDY.

Gość chyba nie madra
a TAK WOGOLE... TO GDZIE TWOJ MAZ LUB CHLOPAK ZE JUZ SIEDZIESZ KOLEJNA GODZINE NA KAFE? SKAD WIESZ CO TERAZ ROBI? GDZIE JEST? LADNIE DBA O CIEBIE..