Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margaritka

CHCESZ ZAROBIC?? ZAPRASZAM

Polecane posty

Witam !!! Kasa dla każdego! Możesz wierzyć lub nie, dopoki nie sprobujesz nie przekonasz sie! Zarobilam 12 600 zl w miesiac?! Duzo?? Nieee.... To dopiero poczatek stan mojego konta wciaz wzrasta... :) Internet stwarza ogromne możliwości dla przedsiębiorczych ludzi, którzy w szybki sposób chcą zarobić spore pieniądze. Ja natomiast jestem osobą, która wyszukuje takie okazje i dzieli się nimi oczywiście nie bezinteresownie z innymi. System jest prosty twój sukces przekłada się na mój sukces. Chwila pracy przybliża zarówno ciebie jak i mnie do naprawdę sporych dochodów. Jeżeli interesują cię szczegóły NAPISZ zansik1@wp.pl pozdrawiam

Gość tyle zarabiasz i pobierasz
opłaty od biedaków??? :D Pewnie na tych biedakach zarabiasz... Gratuluję systemu choć nie twój on. Naciągactwo jest stare jak świat :D

Ja tez w to nie wierzylam! Wystarczy troche matematyki... Moj wklad w to jest niczym w porownaniu z tym co zarabiam:) Do odwaznych swiat nalezy. ;]

Gość tylko jeszcze trzeba znaleźć
takich głupich, co wpłacą:D

hehe - wplac 5 pln pierwszej osobie z listy , zapisz sie na liste na 5tym miejscu i wyslij do xx osob - one zrobia to samo itd. Stare to i w ogole nie smieszne :P