Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilipuutaaaaaaaa

czy to prawda ze faceta mozna zdobyc przez dobry seks?

Polecane posty

Gość lilipuutaaaaaaaa

Gość znokautowana.
mozna ja jedną noc :D

Gość Dop******lam dziś każdemu
no właśnie na jak długo go chcesz zdobyć

Gość kwiatuzekekekke
nie??? kurcze to moze tutaj ktos mi pomoze zrozumiec moja syt facet lata za mna umawia sie szaleje mowi o zwiazku a po pewnym czasei widze go z inna...:O jak to zrozumiec?

Gość nie ma reguły na to
Jak facet ma pokochać to pokocha ,czy sie z NIm pójdzie do łóżka na 1 randce czy na 30-tej.Sam dobry seks jednak nie wystarcza,bo jedzenie codziennie lodów każdemu sie znudzi.

facet chce korzystać i szuka naiwnej

do kwiatuzekekekke

Gość inna skrzywdzona
mnie tez zostawil ale dla jakies kurwa brzydkie to male kacze...brrrr:O ale pewnei mu dobrze robi w nocy ( chociaz ja bym byla lepsza:D coz jego strata .....:P

Gość kwiatuzekekekke
facet chce korzystać i szuka naiwnej --> :O a ja sie dalam nabrac i teraz cierpie widac znalazl jedna taka naiwna inna skrzywdzona ---> nie martw sie ta tez duzo ladniejsza od kaczki nie jest:D

Gość faceci to prymitywy
im wiele nie trzeba, dobry seks, dobre żarcie, kadzenie jacy to oni super, duuużo pochwał,jk nqjwięcej i jaknajmniej mówienia o kłopotach, bo to stres a oni delikatni i przepis na każdego faceta gotowy wszyscy faceci myślą dolną częścią ciała, tylko gadają, że jest inaczej a w kobietach widzą tylko to, co chcą,czyli pupę, biust, w miarę ładne ciało, wcale niekoniecznie takie szczupłe jak tu niektóre panie chciałyby podpisano pies na kobitki :)

Gość inna skrzywdzona
czyli pupę, biust, w miarę ładne ciało ---> nie wiem czy mala kacza dziewczyna ze wzrostem 140 zero biustu moze byc podniecajaca? chyba tylko jej usta noca jak nic nie widac:( sorry ale musialm odreagowac:O...strasznie mi ciezko:O

nieważne że mała czy jaka tam ważne że ma co potrzebuje więc szuka na teraz a nie na dłużej

Gość inna skrzywdzona
jestem zalamana:O

Gość faceci to prymitywy
słuchaj wcale nie miałem na myśli super laski, nie myślcie, ze ładne kobiety = dobry i udany seks, wcale nie,często perełką jest taka płaska :)

Gość kwiatuzekekekke
zgadzama s ie tylko po co robic komus nadzieje? spotykac sie mowic o zwiazku wypytywac sie.... nie rozumiem :O

Gość faceci to prymitywy
no tego to nie wiem, jeśli koleś to świnia i chce przelecieć panienkę, to faktycznie, ale jest wielu, co chcą normalnego związku

Gość kwiatuzekekekke
wiesz ja po nim sie nie spodziewalam wpatrzony byl we mnie widzialam to w jego oczach kurcze przynajmniej mi sie tak wydawalo wyp moja kol non stop o mnie az ona mowila ze ja to wkurza:D a potem zwiazal sie z ta ...kurcze nie rozumiem:O widac ja nie mam szczescia

Gość faceci to prymitywy
i tak myślę, że dużo się na cafe pisze o tym, że zołzy mają lepiej coś w tym jest tylko, że chodzi o to, żeby kobieta nie myślała, poznając faceta o nim, ale o sobie i o tym co ona z tego związku będzie miała, samo to budzi szacunek podobnie w seksie, kiedy kobieta ma gdzieś facia i realizuje przede wszystkim swoje fantazje seksualne, facet jest zachwycony uznaje ją za demona seksu, no a jeśli przy tym czasem zrealizuje coś o co on ją długo prosi, stanie się tą jedną jedyną unikalno-niepowtarzalną :)

Gość faceci to prymitywy
olej go i idź do przodu

Gość faceci to prymitywy
wspólne wspomnienia ? :)

Gość faceci to prymitywy
ja tak samo, wiesz nie każdy facet potrzebuje głębokiej rozmowy :0, czasem lepiej jak kobieta milczy, wyobrażnia to potęga, facet dośpieawa sobie wtedy co jego męski umysł chce

Gość faceci to prymitywy
równie dobrze można zacząć seksem a potem rozwinąć związek jak odwrotnie o czym trąbią wokół,że moralnie wskazane to drugie

a dlaczego przez "dobry" seks?:) czasem byle jaki wystarczy...... :)

Gość faceci to prymitywy
dla kobiet pewnie tak jest lepiej i bezpieczniej, ale czy aby na serio daje pewność stałości związku, złudnie, prawda ?

Gość faceci to prymitywy
retro :) na bezrybiu i rak ryba :)