Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenka13

co w Katowicach??

Polecane posty

Gość biedni ludzie
co widzą tylko silesię. Z rozrywek na wolnym powietrzu masz cały park WPKiW - Wesołe Miasteczko, ZOO, Planetarium, knajpka ze sztuczną plażą, Skansen. W Tychach i Dąbrowie Górniczej masz sporty wodniackie jakies na Paprocanach i Pogorii. Do zwiedzania są dwa zamki w Będzinie, praktycznie cała Bielsko-Biała, choć to już trochę za daleko (1,5h jazdy samochodem od Katowic), w bytomiu Opera Śląska i cmentarz żydowski (można się też przejechać wąskotorówką), w Zabrzu i Tarnowskich Górach zabytkowe kopalnie i sztolnie, w Katowicach katedra i bazylika w Panewnikach, z nowości gmach akademii Muzycznej, Teatr Śląski i Filharmonia, Nikiszowiec, szyb Wilson, w Rudzie Śląskiej osiedla Wirek i Ficinus, cały Rybnik, choc to tez trochę daleko... Wystarczy wejść na stronę miasta Katowic i wybrać sobie coś z oferty turystycznej.

Gość w katowicach
lenka13- a skąd Ty jestes???

Gość w Katowicach takich napewno
widzę, że moj towarzysz rozmowy się zmył:) szkoda:){cześć]

Gość hreghrh
nie, jestem :)

Gość hreghrh
ja jeszcze nie wiem, ale chyba nie chce zostac na slasku. nie jestem z katowic, tylko tu studiuje. Przyjechalam z centralnej polski :)

a ja z pogranicza slaska i malopolski , mam tyle samo do krakowa co do katowic, i zdecydowanie wole katowice ;) studiowalam na slasku 3 lata i polubilam :) i raczej chce tu zostac

Gość hreghrh
wolisz katowice niz krakow?? :)

Gość hreghrh
czemu?

po prostu, mieszkalam 3 lata na slasku i polubilam. do krakowa tez od dziecinstwa co jakis czas jezdze, rodzine tam mam, duzo wczesniej poznalam krakow niz katowice, ale jednak wole slask. jakos lepiej sie tam czuje :)

Gość hreghrh
aha :) a co studiujesz?

Jedyna rzecz z jaką się zgodzę. Też wolę Katowice od Krakowa. Lubię życie tutaj i już.

Gość w Katowicach takich napewno
ja jak ajdę do krakowa to jestem tam happy:) ten klimat, te imprezy itd a w Kato:o imprezy marne:o zero klimatu:o nie wiem,ale źle mi tu z dnia na dzień coraz bardziej:) Turquoise --> ja też na AE:)

Gość uppppppppppppppppp

Gość blackcat
W parku chorzowskim można jeszcze pójść na basen Fala sie poopalać. Katowice są super :D

Gość rfggfgfgffffff
a powiedzccie gdzie w katowicach a najlepiej okolicach katowic (sosnowiec bedzin dabrowa) sa jakies fajne miejsca noclegowe - tylko nie hotel cos co przypomina zwyczajny nocleg a nie hotel bo potrzebuje przyjechac z dziewczyna i przy okazji pozwiedzac slask !!!

Gość rertgregreg
nic nie ma:((

Gość zse katowice
dzisiaj s a dni otwarte w katowicach . zespol szkol ekonomicznych zapraszamy ; D jutro tez/ do zobaczenia xD

Gość Jovitttta
a nie słyszalyś o Houdini Games? :D ja byłam na Panieńskim i bylo fantastycznie. Tu masz adres http://houdinigames.pl