Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajkaaajssh

owsiki to okropność-jak sie dowiedzieć o ich istnieniu?

Polecane posty

Gość pytajkaaajssh

O co za cholerstwo, nic nie czuje, nic mnie nie boli nie swędzi, nie drapię sie, obejżałam dziś moją kupę i tam nie widzę żadnych larw, a w badaniu wyszło mi że mam znaczną ilość jaj, jak to możliwe???

Gość tutektutka
ja kiedyś jak miałam owsiki to na dupce usiedzieć nie mogłam, tak mnie gryzły, a pozatym owsiki widać gołym okiem, więc to troche dziwne

Gość pytajkaaajssh
Czy można je mieć choć nic nie widać w kupie?

Gość pytajkaaajssh
jest tu kto?

Szczerze mówiąc dość to dziwne. Powinno Cię bardzo swędzieć i powinny być w kale widoczne larwy. Może pomylono wyniki badania??

Gość pytajkaaajssh
kreteczka, ja właśnie tak podejżewam, ale myślicie że może tak sie stać? dziadostwo jedne... tfuuuu

Gość pytajkaaajssh
no oglądałam anusa z każdej strony, aż mi sie żygać zachciało, nic tam nie ma, żadnych istot żywych...

Gość stu ll
One podobno wyłażą i wlasnie w okolicach odbytu składają jajka i jak się wiercą to dlatego tak swędzi tyłek. Może masz ich niewiele i dlatego ich jeszcze nie czujesz. Zakładaj gacie, które możesz wyprasować, zmieniaj codziennie ręcznik, higiena w tym czasie wyjątkowo dokladna, szorowanie kibla chemią itd. Bierz szybko tabletki i cala rodzina powinna przyjąć leki. Domowe sposoby to podobno sok buraczany i z kiszonej kapusty.

Gość pytajkaaajssh
no dzisiaj pierdzielnęłam sobie dawkę leku ZENTEL a rodzinka tez tam jakąś V...X JAKOŚ TAK. Jeszcze mojemu misiowi muszę dać, ale jak mu to powiedzieć:o

Gość stu ll
Zwal np. na młodsze rodzeństwo , że niby ma i że cała rodzinka musi podjąc leczenie . Powiedz, że chcesz mieć pewnośc, że jego nie zaraziłaś i że powinien tableteczkę z miłości połknąć :)

Gość pytajkaaajssh
hehe:)