Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katowiczanka_miła

!!!!!!!!!!!!!! ZAKŁADAM TOPIK DLA KATOWICZANEK I KATOWICZAN !!!!!

Polecane posty

Gość katowice koszutka
dzien dobry wszystkim :) bylam tu wczoraj :) ja studiuje na US ostatni rok i nie wiem czy nie wyemigruje ze Slaska, bo nie jestem katowiczanka. Na kafe trafilam nie pamietam jak :D

Gość Wrocławianin
Katowice? ohydne miasto :)

Gość katowice koszutka
dziewczyny, czy mozecie polecic jakiegos fryzjera w katowicach?? podajcie prosze rowniez ceny uslug :) dzieki:)

Gość katowice koszutka
hej!!! co tu tak pusto?? :(

Gość katowice koszutka
e tam rozwoj wypadkow... Same przyczyniamy sie do tego czy topik bedzie sie rozwijal czy nie...:) Madziula napisz cos o sobie.

no to piszę:P Madziula mieszka w Katowicach:P 10 mminut busem od centrum:p ma 23 lata JESZCZE:P i w tym roku skończyła studia:)

Gość katowice koszutka
to gratuluje :) ja koncze za rok :) jaka dzielnica??

Gość katowice koszutka
PiPS :)

Gość rysieńka
Jak wy możecie tam mieszkac?! smród, brud i toksyczne powietrze! Wyglądacie o 10 lat starzej niż wasze rówiesniczki z innych regionów Polski :O

Gość rysieńka
Co druga ślązara łazi na solarium:o zimą wyglądacie jak pomarańczowe potworzyce !

hahahaha a widziałaś mnie, że wiesz, że wyglądam starzej jak moje rówiesniczki z innych regionów?:D Widziałaś mnie, że piszesz o solarium?:D W każdym regionie znajdzie się ktoś kto wygląda staro i chodzi na solar, tak samo jak w każdym regionie znajdzie sie taka zołza jak Ty, która obraża innych:D:D:D ale to jedynie O TOBIE świadczy:D

Gość katowice koszutka
...dobre! :D

Gość katowice koszutka
moze opowiedzmy troche wiecej o sobie :) wiec ja za rok koncze studia i bede beskutecznie poszukiwac pracy, a moze i dalej sie ksztalcic :) jeszcze nie wiem czy zostane na slasku bo nie jestem z katowic. Lubie szeroko rozumiana sztuke :) film, ksiazka itd... A wy? Madziula, jaki kierunek konczylas?

katowice koszutka - widziałaś jaka ryśienka wygadana:D i jakie ma poglądy:D:D:D jak XVII- wieczna pomywaczka, ktora nic więcej poza izbą nie widziała:P:D:D:D:D:D Co Ci mogę jeszcze napisać:) Hmm..studiowałam na AE, Informatykę:) Nie chcę zostać w Katowicach bo tutaj nic się nie dzieje ciekawego, nawet nie można iśc na fajną imprezę:o ale nie wiem gdzie chcę wyjechać:o Pracy nie szukam bo mam póki co bardzo dziwny układ:o Od kilku dobrych miesięcy jestem sama:) co w sumie przyprawia mnie o ból glowy z dnia na dzień większy:p bo fajnie by się było do kogoś przytulić:)

Gość katowice koszutka
Madziula, a Ty jestes rdzenną ślązaczką?? :) JA to Ci powiem, że jak jestes sama, to raczej szukaj pracy, bo w Twoim zawodzie to sami faceci ;)

Gość czarna z wyboru
a czy ja mogę dołączyć?? jam co prawda nie z Katowic ale też ze Śląska ale w Katowicach studiuję i już od dwóch lat w okresie roku akademickiego mieszkam na Ligocie i czuję się już trochę przyszywaną Katowiczanką :) a studiuję na AE finanse i bankowość i w tym roku skończę 21 lat

Gość witam Was ciepło
mieszkam na Ligocie :)

Gość katowice koszutka
witajcie :) powiedzcie cos o sobie :)

Gość katowice koszutka
oj, bo nie piszecie konkretow... Jedyne co to z Madziula chwile pogadalam. Jak bedziecie wpadac tylko na czesc , dzien dobry to wiadomo ze topik upadnie