Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katowiczanka_miła

!!!!!!!!!!!!!! ZAKŁADAM TOPIK DLA KATOWICZANEK I KATOWICZAN !!!!!

Polecane posty

to w takim razie coś napiszę! Mieszkam na ten czas w Rybniku, skończyłem studia w tym roku (w Gliwicach) i zacząłem niedawno pracę w Zabrzu:) Także coraz bliżej Katowic:)

Gość Ka Gie
Wita was, młodziutka 20-tka :P

To ja tez cos napisze ;] Obecnie siedze w domku z dzieckiem w studiach zrobilam sobie mala pauze, ale w najblizszym czasie mam nadzieje to zmienic :)

Gość katowice koszutka
no werszccie cos konkretnego :) ja jak juz pisalam za rok koncze studia. Madziula, nie czekaj na ksiecia tylko roboty szukaj, informatykow jest w cholere ;) Niezapominajka, w jakim wieku jest Twój dzieciaczek? :) Co studiowałaś?

Gość kamciaka
a ja jestem z okolic katowic Pracuję a w weekendy studiuję na ae na kafe bywam od jakis 4 lat :)

Gość katowice koszutka
a ja chciałabym znaleźć jakąś pracę na pół etatu, więc jeśli macie jakieś namiary to bardzo proszę o informację :) a wy pracujecie? kamciaka, a Ty gdzie pracujesz? :)

Studiowalam pedagogike resocjalizacyjna, Nataniel w listopadzie bedzie mial 2 latka a jestem z Siemianowic Sląskich, ogolnie nudze sie w domu, siedze na kafe, wreszcie jakis fajny topic ludzi na poziomie, bez wulgaryzmow itp :)

🖐️ Madziulka- ja też mam 10 min autobusem do centrum :D ;) Niezapominajko- mam Babcię w Siemianowicach i tam też mieszkałam jak byłam mała :)

madziulku nie bardzo rozumiem co ma praca do tej twojej sytuacji:) no chyba ze chcesz mieć jakieś wakacje:) a tam księcia....rycerza lepiej:)

zaczerniłam się :D Ja teraz sprzątałam,a za chwile wychodzę na piwko :) Pozdrowienia! :)

Gość Ka Gie
Nie ma rynku, więc pewnie urzędu też :P

hej kochane!!{kwiatek] która tu ma 10 minut do centrum??? koloratka czy jakos tak:P gdzie mieszkasz?:) widzę, że kilka postów więcej jest:) fajnie by było jakby topic się rozkręcił:) a co do mojej pracy to to lekko skomplikowane:p

Niezapominajko- mieszkałam na osiedlu Tuwima, rzut kamieniem od LO Matejki :) Madziula- no ja... ale co jest dziwnego w \'koloratce\'? :P wolałabym nie pisac dokładnie gdzie mieszkam, ale w stronę centrum dojeżdżam od strony Sosnowca ;)

cześć kobietki:) koloratka---a czy ja napisałam, ze jest coś dziwnego w koloratce?:P ile masz lat?:P ja dojeżdzam od strony Mysłowic:P

cześć kobity :) co do spotkania to ja jestem chętna...chyba :) Ale myslę, że lepiej będzie jak się najpierw trochę lepiej poznamy. Może wymienimy się linkami, jeśli macie konta na naszej wspaniałej naszej-klasie :o ;) ?? hm? :)

oo, a tak w ogole to ja będę w katowicach dopiero w pażdzierniku... A jak sie spotakacie beze mnie o was zabije :D

no, ale mnie nie koniecznie chodzilo o spotkanie grupowe:P tak po prostu wyskoczyc sobie na spacer czy piwko, lepiej to jak siedzec przed kompem cały dzień:o ja fote mogę dac swoją:) daj maila to Ci napisze moje dane to mnie na NK znajdziesz:)

Gość koszutkowa
Madziula, tu masz moją pocztę, którą założyłam właśnie :) koszutkowa@wp.pl