Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulica miodowa

CZEMU JEDNI MAJĄ SZCZĘŚCIE, A INNI PECHA W MIŁOŚCI?

Polecane posty

Gość ulica miodowa

dlaczego? czemu jedne dziewczyny są adorowane przez fajnych chłopaków, a inne (również fajne jak ta pierwsza grupa dziewczyn) są 'adorowane' przez niefajnych? (dresy, popaprańcy emocjonalni, faceci po 40, podejrzani itp. - wiecie o co chodzi:P, nie tacy, które te dziewczyny preferują). I o co tu chodzi? Dziwne to i niesprawiedliwe.

Gość no nie spotkalam sie z tym
żeby jakąs fajną adorował dres.:D

Gość ofe rma
c'est la vie baby :D

Gość el_senor_de-las_mentiras
A dlaczego fajni faceci.... los jest okrutny no boli jak cholera ale taka prawda

Gość ofe rma
a dlaczego ja nie jestem fajny? to dopiero okrucieństwo losu. co by komu szkodziło żebym się urodził wysokim, przystojnym brunetem, jeździł astonem martinem i miał dom na francuskiej riwierze? ale nie, muszę być łysy, jeździć gratem i wynajmować pokój w łodzi. inaczej świat by się zawali przecież. no to i nic dziwnego że żadna mnie nie chciała :D

oferma --moj maz tez ma takie zakole na glowie i uwielbiam gladzic i calowac te lysinke:)) Poza tym kiedys gadalam z takim facetem ktory cieszyl sie iz jest lysy bo niby przez to ma wieksze powodzenie u dziewczyn:))

Gość dramat i masakra
raczej: czemu szukamy problemów u inych zamiast w nas samych

Gość prawdaz
szczescie , pech w czym?

Oferma - Przynajmniej nie masz problemu z wypadającymi włosami, które wiecznie widać na dywaniku w łazience albo płytkach i trzeba sprzątać. Nerwa mam jak codziennie widzę swoje czarne włosy na płytkach.

Gość ofe rma
jak to mówią indianie: spotkać wilka - szczęście, nie spotkać - jeszcze większe.

Gość inszetti ... .
dramat i masakra - to jest odpowiedz ... Problem jest w Was ... a nie pech ... Pewnie problem w podejściu ... Dlaczego dres? Bo pewnie chodzisz tymi samymi ścieżkami ... Albo masz wystarczająco prymitywny wygląd ... co ich przyciąga .. :P

Gość inszetti ... .
Nic nie dzieje się bez przyczyny ...

Gość prawdaz
anonimowo - wlosy maja to do siebie ze wypadaja wystarczy zmienic kafelki na czarne

Gość ofe rma
lub przefarbować się na blond :D

Gość ofe rma
ja się niczego nie boję ha!!!!

Gość prawdaz
tak, przefarbowanie juz mniej kosztowne :P tylko jak to tak mezczyzna i farbowanieee??? nieeeeee Anonimowo -na zapalke? toz to jak wizja z Twoich koszmarow:P

Gość no bo tak to już jest
autorko: kwestia przypadku, po prostu, jak wiele rzeczy w życiu nie wiem, czy wygląd ma tutaj aż takie znaczenie jak się mu przypisuje tzn. oczywiście ładniejsi ludzie wzbudzają większe zainteresowanie płci przeciwnej wiec statystycznie w tej grupie może się znaleźć wielu fajnych adoratorów/adoratorek, ale to tylko od danej osoby zalezy czy zgodzi się na dalszą znajomość jeśli dziewczyna jest mądra to pozna się na facecie w bardzo krótkim czasie, wystarczy że zamieni z nim parę zdań

Gość ofe rma
a ja jednak myślę że to celowe działania pewnych kół.

Gość no bo tak to już jest
ofer ma: nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, ale łysina u faceta może być bardzo sexy byc może za dużą wagę przywiązujesz do wyglądu - skąd wiesz, że to jak wygladasz akurat zadecydowało o tym, że "żadna Cię nie chciała"? gdybyś miał wygląd latynoskiego amanta, moim zdaniem nie miałbyś dużej szansy na poznanie wartościowej dziewczyny (nawet bardzo ładnej) dla której po prostu byłbyś z góry "nieosiągalny" natomiast nie mógłbys się opędzić od naiwnych idiotek - nie wiem, czy to tak fajnie na dłuższą metę :P

Gość ofe rma
ja też nie wiem ale idę na to ryzyko w ciemno.

Gość asdfreqwrquweio
odp przeciwnosci podobnos sie przyciagaja, a droga zadada to ze jesli cos nie wychodzi trzeba cos zmienic

Gość jfivkjcm
:( niestety

Gość prawdaz
oferma milo sie Ciebie czyta to i niejednak panienka zapewne chcialaby Cie poznac.

Gość basup
Bo życie to loteria, jedni rodzą się gwiazdami, a inni żebrakami.

Gość Nów__
Taka karma.