Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drosophila melanogaster

Powody dla których warto schudnąć!!!

Polecane posty

- Chudemu łatwiej!!! - W sklepach najwięcej ciuchów jest w rozmiarach 36-38; - Można ubierać się różne fasony ubrań i w każdym wygląda się dobrze, żadnych fałdek i wałeczków; - By dumnie i prosto kroczyć ulicami i śmiać się innym prosto w twarz; - Nie wstydzisz się pokazać w kostiumie kąpielowym; - Nie zazdrościsz chudszym; - Możesz bez problemu przejść np. Pomiędzy ciasno ustawionymi krzesłami; - Umiesz spojrzeć w lustro i powiedzieć jest dobrze; - Czujesz się lekko i dobrze ze sobą; - Wraz z ubytkiem wagi wzrasta pewność siebie; - Możesz ubrać to, co chcesz i nie wyglądasz grubo, wszystkie ciuchy świetnie leżą; - Cieszysz się, kiedy po miesiącach odchudzania nosisz rozmiar 36 a nie 46; - Czujesz się dowartościowana, kiedy patrzy na ciebie gruba baba a ja wzrok mówi, "ale ona jest szczupła, ja tez chcę"; - Czujesz się dowartościowana - znasz swoją wartość i moc - wiesz na ile cię stać; - Jakie oczęta robią ludzie, którzy widzieli cię wcześniej przed "dietą"; - Śliczne ciuszki w rozmiarze 36 nie leżą na dnie szafy tylko idealnie na tobie; - Nie wstydzisz się nagości; - Każdy prawi ci komplementy jak świetnie wyglądasz; - Nie toczysz się po chodniku; - Twój facet nie sapie podnosząc cię; ....

Gość villevallo
skopiowalas to z bloga pro-ana:O

W dobrej wierze, jestem rozgrzeszona:P

Gość hystgsgccc
dlaczego w dzwiach nie ma klamki?

Gość hystgsgccc
wiesz... pierwszy plan sie liczy ale tło także:O dosłownie jak z fotki.pl panny robią sobie fotki na tle otwartego kilbla:O

Gość hystgsgccc
nie, zdrów jestem jak ryba :P

Gość hystgsgccc
drzwi tez nie za czyste:O jestem estetą i jaki kram taki pan:O

nie masz kolego innych zmartwien ze tak sie ta klamka zamartwiasz? mi brak klamki nie przeszkadzal a to byly w koncu moje drzwi!:P

heh widzisz w domu mam mala siostre ktora bedac malym bákiem jeszcze mazala wszystkie sciany i drzwi nawet napisala o ktorej raz do domu przyszlam;) mi to nie przeszkadzalo..

Gość hystgsgccc
to nie powód aby nie sprzątać:O

dobra jesli mamy rozmawiac na ten temat to ja podziekuje faajnie ze ty masz czyste drzwi, mi jakos moje brudne nie przeszkadzaly

Gość dfgdgf
madchen - Twoje jedno z poprzednich zdjęć było o niebo, niebo lepsze :)