Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość londynianka23-east

LONDYN-poznajmy sie bez podtextow

Polecane posty

Gość londynianka23-east

Hej. Mam na imie kamila,mieszkam w Londynie od roku. przyjechalam tutaj na studia ale niestey nie udalo mi sie poznac jakiejs fajnej kolezanki z ktora moglabym od czasu do czasu spotkac sie,gdzoes wyjsc ,pogadac, posmiac sie i wyzalic.... moze uda mi sie tutaj.... mieszkam na walthamtow,mam 23 lata. pewnie,nie jestem jedyna osoba ktora jest w takiej sytuacji,a wiec dziewczyny poznajmy sie!...razem zawsze razniej...

Gość xybelija22
hej. to i ja sprobuje ;-> mieszkam na east ham. przyjechalam tutaj rok temu i jak na razie to jakos nie za bardzo mi sie tu podoba,ale pewnie dlatego ze jak nie jestem w pracy to nie mam nawet do kogo geby otowrzyc. w sumie na poczatku jak tu przyjechalam to nawet tego nie zauwazylam...widocznie bylam za bardzo zafascynowana londynem,ale teraz jak jest l;adna pogoda i chcialoby sie gdzies wyjsc i cos prorbic to nawet nie mam z kim....i smutno mi z tego powowdu....moze ktos jeszcze tak ma????

Gość dlaczego nie mozecie
zaprzyjaznic sie z Anglikami ? Kurde ja pomimo ze znam angielski komunikatywnie mam mnostwo znajomych wsrod Anglikow :)