Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jlewcnjwlcnwelcnwehfwolakDFH

Moj chlopak jest we wojsku.

Polecane posty

Rezerwista Marynarki, to wy w marynarce używacie jeszcze AK-47 ? Ja na unitarce byłem w jednostce lotniczej w Radomiu i tam to dostaliśmy AKMS.

Gość rezerwista marynarki
tak mieliśmy stare kałachy często sie zacinały nawet . a co do tego golenia to nie tak łatwo bym to okreslił jak ty. najgorzej mieli ci z twardym zarostem i ci z trądzikową cerą. skórę mieli podrażnioną i nawet jak sie ogolili to często było to niedokładnie i bieg z powrotem. a obcinanie na jajo to standard . ch.j że zawszoną maszynką którą cieło sie całe pokolenie.. chuj..wo ale jednakowo

Gość desiree9
moj tez od 6 w wojsku i tez chce byc zawodowym:)

Gość smiało pytaj

Gość JOZIN23
WYSZEDLEM Z WOJSKA 2 TYGODNIE TEMU I MUSZE POWIEDZIEC JEST ZAJEBISCIE. NAJGORSZE SA POCZĄTKI BO JESTES JAK PIEs..pozniej juz sie tylko spi i pełni służby. co do tego ze chce zostać to kazdy tak mowi tylko ci ktorzy tak głośno o tym mowia NAJCZĘŚCEJ NIE ZOSTAJĄ TYLKO PŁACZĄ. JA JUZ TESKNIE ZA WOJSKIEM I CHYBA TAM WROCE.

jest tak że żołd starcza na najtańsze dziwki które spacerują wzdłuż ogrodzenia.Nie martw sie z rozpaczy nie umrze

Gość oldziacoffeeee
mój poszedł do wojska 5,08,2008 do Ostródy na kierowce, troszke sie miedzy nami psuło, w przypływie złosci powiedział ze idzie tam bo chce odpoczac od kłutni...no bywa. wpadałam w furie przed dniem wyjazdu do jednostki uznałam jego "ucieczke" za BARDZO celową i ze chce ze mna w ten sposob zerwac...mineło pare dni i okazało sie ze mnie kocha,pisze sms-y...ale i tak sie martwie bo w przeszłosci chwlaił sie jak to po burdelach nie łaził-jego siostra twiedzi ze on kłamie...a ja dowiedziałam sie dzisiaj ze jestem w ciazy...powiedziałm mu to powiedział ze dobrze,ze sobie poradzimy, jak "my" skoro go nie ma?!oglada sie za pannami a on jest taki ze lubi poswirowac do innych, boze mam ochte go zabic!!pomocy dziewczyny!!czy ktoras tak miała

Wojsko? Oj kiedy to bylo. Moj wyszedl rok temu 30 października:-) Na szczescie. Oj bylo ciezko, ale jakos to przezylismy. Opowiadal mi ze wielu chcialo zostac, a tak na prawde na koncu zostalo niewielu w tym wojsku.... Mowil mi tez ze nie bylo zadnych panienek. Zreszta nie wychodzil na stalki. Jak mial przepustke to pędził prosto do mnie:-) Szedl tam 6 lutego 2007 roku do jednostki 1223 w Koszalinie:-P

Janek muj też był we wojsku pare latek temu. Najsampierw powiedział że mie kocha jak bum talala a potem niestety zakochał sie w takim jednym kapralu co na imie miał Miłosz. Ale potem przeszło mu i jak wrucił to odrazu sie kochać poszlim do stodoły. Pamietam to jak teraz, to było we czwartek o 11 wieczor.

oldziacoffeeee mój poszedł do wojska 5,08,2008 do Ostródy na kierowce(...) To Twój Chłopak jest w tej samej jednostce co Mój :o może są w tym samym plutonie ;p

Gość paulaaa18
czy ma ktoś swojego misia w stolicy w jednostce chemicznej?

Gość aniulka1234
Mój mąż jest teraz w Koszalinie, zostałam sama z 15 miesiecznym synkiem i gdyby nie to, że wraca już pod koniec stycznia do Wrocławia to nigdy bym go tam nie puściła. Trzeci miesiąc już jesteśmy osobno, osobno sypiamy, żyjemy z dala od siebie, osobno przeżywamy drobne zdarzenia w ciągu dnia. Jest mi czasem strasznie smutno, ale i tak nie mamy najgorzej, dzięki temu, że mamy ślub i dziecko, mój mąż wychodzi na częste przepustki, dostajemy pieniądze od państwa (chociaz jest ich BEZNADZIEJNIE mało), a jak zostanie na zawodowego to będzie pracował we Wrocławiu, więc na miejscu. Najgorszy był pierwszy miesiąc i przysiega, a potem najdłuższe 2 tygodniowe rozłąki, a od świąt widzieliśmy sie już trzy razy, w czwartek będzie czwarty. Nie jest najgorzej, chociaż tęsknota i samotność swoje robi. A to nie jest głupi pomysł, by w czasie kryzysów sobie zaklepać posadę w woju, zawsze to pewna praca.