Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oczyszczona

wkurzylam sie...

Polecane posty

Ale mnie wkurzyl! Moze zaczne od poczatku....Mam chlopaka od 3 lat. Jakies 4 miesiace temu poznalam prze neta sympatycznego chlopaka:) i tak gadka szmatka sie krecila:) fajnie sie gadalo( nic pozatym) chcielismy sie poznac na zywo...a dodam ze w trakcie tych kilku miesiecy sie zaprzyjaznilismy. Ja mu mowilam co mi lezy na sercu on troche rzadziej, raczej wolal mi doradzac. Mniejsza o to. I tak kilka dni przed naszym spotkaniem(czysto kolezenskim) on przestal sie odzywac:/ spytalam sie co jest tego powodem, ale dostalam zbywajaca odpowiedz ze musi sie odseparowac od znajomych i wyciszyc i ze za kilka dni sie odezwie. Ok pomyslalam. I czekalam kilka dni w koncu znow mu napisalam, ze nie wiem o co chodzi ale ze moze na mnie liczyc i takie tam blablabla to mi odpisal ze juz nie dlugo sie odezwie i bedzie jak dawniej:) no to ja mysle fajnie wreszcie pogadamy:) ale mija kolejnych pare dni a on sie nie odzywa tzn jest dostepny na gg. Cisza w eterze. Ja powiedzialam sobie ze juz sie pierwsza nie odezwe....jesli nie ma zamiaru utrzymywac ze mna kontaktu to moglby to napisac wprost a nie mnie tak zbywa...nie lubie takich sytuacji i jest mi przykro ze tak postapil:( cham jeden no...wkurzylam sie:/