Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczarowanyswiat

jak rzucic urok na chlopaka ktory mi sie podoba????

Polecane posty

Gość zgadzam się z mańką
te książki to jak rzucenie uroku- nic więcej Ci nie trzeba. Są rewelacyjne!!!!!!!!

Gość brechaczka
bez kitu genialny pomysł. muszę spróbować xD

Gość zupapomidorowa
Kurde, sposób Depeche15 to dzieło sztuki :)))) Ale słyszałam, że jeśli jest się miłośnikiem zwierzątek, to zamiast kota można użyć arbuza, ewentualnie rozbić sobie na klacie trzy jaja, koniecznie z hodowli naturalnej. Reszta rytuału bez zmian.

Gość ostatnia deska ratunku
czy suzan się z wami skontaktowała? zadziałał urok?

Gość ta osoba od Suzan
to byla oszustka. glosno o niej na forach ezoterycznych. To Aneta z Wroclawia . Pewnie teraz dziala pod innym mailem i innym imieniem i dalej zeruje na nieszczesciu ludzi.

Gość uroki w XXI wieku
???? hahaha

Gość klaudia xd
napisz do mnie 9299528

Gość malk
a Ty znasz się na urokach?

Gość rzucałam - nie raz - ale 2
i powiem szczerze, że się udało, choć nie wykluczam przypadku... ale nie było warto, ciężko to potem przeżyłam, bo efekt tych zabiegów nie był taki, jakiego oczekiwałam.

Gość marttta
Uroki to brzmi mrocznie, chyba nie warto się bawić w takie rzeczy.

Gość Proszę pomcy
Zakochałam sie po uszy on mnie ignoruje ale ja go kocham proszę pomocy muszę znaleźć szybkie i sprawdzające się zaklęcie :)

Gość do suzanne p
mi tez mozesz dac jej namiary? pls

Gość amanda no
dasz mi namiary do tej babki

Gość WELISKA1333
HEJ SUSZA86 TO MÓJ E-MAIL WELISKA1333@INTRIA.PL PODAJ MI TEN SPOSÓB BENDE WDZIĘCZNA Z GÓRY DZIĘKUJĘ

Gość Dibeyys28@wp.pl
Bardzo proszę o pomoc !Rok temu napisałam do reynevan1988@interia.p l by rzuciła urok miłosny na faceta ,w którym się zakochałam , znałam go od roku i było super ,był wobec mnie opiekuńczy , zawsze mi pomagał , był kochany trzymał mnie za rękę i mówił piękne słowa , więc napisałam do tej Reynevan by rzuciła na niego urok miłosny .On twierdził,że coś do mnie czuje ,lecz nigdy jednak nie miał odwagi by zrobić krok w stronę bycia ze mną . Był wybitnie nieśmiały.Zapłaciłam jej około 150 zł wysłałam dane o jakie prosiła.Podczas gdy ona czyniła urok , między nami zaczęło się strasznie psuć.Zaczęliśmy się strasznie kłócić o nic ,on zrobił się wobec mnie wulgarny ,wyzywaliśmy się.Doszło do tego ,że uderzyłam go w twarz .Przestaliśmy się do siebie odzywać.Poczytałam trochę na internecie i dowiedziałam się ,że mogło to być przez ten urok ,który widocznie podział w drugą stronę i on mnie znienawidził .Do tej pory jak znajomi się pytają ,"O co poszło?" ani ja ,ani on nie wiemy i nie jesteśmy w stanie odpowiedzieć na te pytanie proszę o pomoc .Nie mogę jeść ,ani spać schudłam od roku 10 kg ;( Mam 19 lat , a w moim życiu już nie widzę sensu proszę o jakąś pomoc , poradę co mogę z tym zrobić ? Tego amaila już nie ma z tą Reynevan więc też proszę o jakiś ludzi co się znają na rzeczy odpiszcie na dibeys28@wp.pl

Ja dostałam numer Lilith od szeptuchy z Orli . 3 tygodnie po rytuale miłosnym i widać znaczącą poprawę . Mogę podać numer 511681775 . Strony nie podam bo sądzę ,że szybciej można się dostać przez telefon . Lilith przez cały czas odpisywałai jest z nią świetny kontakt . Jak brałam kiedyś rytuał u Anubisa to od razu po wpłacie kasy kontaktu brak . zero .

Gość IWONAMM
JAK RZUCIC UROK NA CHLOPAKA KTOREGO BARDZO KOCHAM CZY TO JEST MOZLIWE ????????

Gość Cirek666
Ja pierd**e dziewczyny ogarnijcie się. Jak to czytam to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Czy która z was wie w ogóle na czym polegają uroki pożądania? Zajęłybyście się sobą albo po prostu podbiły do chłopaka i umówiły się z nim (to nie średniowiecze) , a nie pierdolicie bez sensu -.-

Gość Wredotta
Chciałabym znaleźć jakiś skuteczny rytuał, który mogłabym sama wykonać w domu. Nie chodzi mi o to, żeby obiekt czarów się we mnie zakochał tylko żeby mnie zapragnął tak jak nikogo innego na świecie. Chciałabym, żeby nie mógł przestać o mnie myśleć, żeby czuł potrzebę przebywania ze mną. Wiem, że to czego szukam to niebezpieczne igranie z losem ale mimo to jestem gotowa zaryzykować. Więc jeśli ktoś wie jak wykonać taki czar to bardzo proszę o informację

Gość alexandra_77
Normalnie - średniowiecze i ciemnota gdy to czytam. Dziewczęta! Gratuluje, że w to wierzycie a przede wszystkim, że macie teraz facetów, którzy są pod wpływem jakiegoś hokus-pokus a nie własnego rozumu. Fajnie jest mieć zwierzątko, prawda???

Gość gg 37287199
Od 7 lat zajmuje się czarną i białą magią. Chętnie pomogę osobom które potrzebują pomocy magicznej. Pomogę w rzuceniu uroku bądź też jej zdjęciu. Piszcie na mój numer gg 37287199

Gość tego swarowskiego to se wsadź
a wiesz autorko o prawie 3x3 jak już chcesz się zajmować rzucaniem uroków? wpływanie na czyjąś wole nie jest dobre :(

Gość masakra jakaś po prostu
wszystko wraca do właściciela :( nawet jak to zrobi jakaś wiedźma za was , po pierwsze nie szkodzić :( czy chciałybyście aby was tak zaczarował ktoś kogo normalnie byście nie chciały, bo byłby dla was aseksualny,całkiem inny od waszego ideału, normalnie byście nie zamienili ani jednego słowa a tu ktoś taki rzuca na was urok i to miłosny(np mały brzydki kurdupel, niższy o głowę i mu na dodatek np rzadko staje, jest fatalnym kochankiem, wytrzymuje 30sekund ale mimo to go kochacie nawet jak się myje raz na miesiąc albo dla sportu pobiłby was tak dla sportu za przesolone ziemniaki)chcecie czegoś takiego w odwrotną stronę?pamiętajcie o tym jak chcecie kimś zawładnąć za pomocą czarnej magii

Gość jesteście nienormalne !
Dziewczyny jesteście nienormalne ! Gdyby moja dziewczyna powiedziała mi, że rzuciła na mnie urok, żebym się w niej zakochał, to bym z nią zerwał, bo to by oznaczało, że jest trochę świrnięta. Uroki, czary itp. to rzeczywistość z którą człowiek nie powinien się zaznajamiać, bo z tego może być tylko jakieś nieszczęście. To trochę tak, jak dziecko nie powinno bawić się zapałkami, bo z tego może być tylko pożar. Lepiej pomódl się o dobrą miłość - do Boga, a nie za pośrednictwem jakiejś szamanki do nie wiadomo kogo. I jeszcze jedno. Do miłości nie można zmusić. Miłość z przymusu nie jest miłością. Kochać to nie zniewalać. Kochać to szanować wolność drugiej osoby. Może kiedyś to zrozumiesz ...

Gość totalna katastrofa jednak
oj lepiej żeby zrozumiały ,że tak się nie robi :( głupie gówniarskie miłości czyli burza hormonów + rzucanie uroków = zawsze kończy się źle , nie straszę tak po prostu się dzieje :(

Gość anonyme sad creature
no jakto jak ? obcasik, szpileczki mejkap perfum - blysk do oka cycki do przodu i kokodżambo.

Gość powiem tak, tylko raz
Wiem, co nalezy zrobic by chlopak za Tobą szalał, nie potrzeba do tego zadnych rytuałow, wystarczą myśli, tak myśli. Myśl o nim codziennie i wyobrazaj sobie: jak jesteście razem, jak bardzo za Tobą szaleje, jak spędzacie czas, jak się kochacie, jak jest w Tobie zakochany....itp. Najwazniejsza zasada, to taka, że to Ty masz sie jemu podobac w tych wizualizacjach. Musisz czuc też z tego fantazjowania satysfakcje (ale to chyba nie problem, skoro Ci na nim zależy). To ze powinnas o siebie szczegolnie zadbac chyba jest logiczne i nie musze tłumaczyc. Ale tak jak, napisalam wcześniej Twoje myśli odgrywają tu kluczową role. Jak najczęsciej o nim myśl, najlepiej wybrazaj sobie Was w sypialni i zawsze ale to zawsze bądz w tych marzeniach najwazniejsza, masz czuc, ze on za tobą szaleje. Tyle w temacie i powodzenia. Jeśli nawet nie uda Ci się z tą konkretną osobą to daje słowo, ze spotkasz kogoś rownie odpowiedniego, kto zapragnie Cie najbardziej na świecie. Pozdrawiam. :)