Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maifex

mam ochote sprawdzic czy moj facet potrafi byc naorawde wierny....

Polecane posty

Gość maifex

jestem z facetem, kochamy sie ale czasem dopadaja mnie stany niepewnosci i mam ochote sprawdzic jaki jest naprawde. Co o tym sadzicie? czy to jest szczeniackie zachowanie z mojej strony? a moze ktos juz tak robil i dzieki temu okazalo sie jak jest w rzecywistosci?...

tak, to jest szczeniackie zachowanie z Twojej strony. Ech, niektórzy jak jest dobrze to na siłę wyszukują sobie problemy.:o🖐️

Gość ex dziewczyna exa
a Ty potrafisz być naprawdę wierna?

Pewnie, zrób to. Podeślij mu jakąś śliczną laseczkę. On Cię z nią zdradzi, a Ty założysz temat: mój chłopak mnie zdradza, a my będziemy Cię wspierać.

Gość ja wierzę
nie rob tego.

czasami sie nad tym zstanawialam. nad zaaranzowaniem przypadkowej sytuacji...by sie co nieco dowiedziec, ale na samej checi pozostalam, bo wiem, zedla mojego facet, poko co, zranienie mnie w taki sposob to ostatecznosc prawie nie istniejaca-poprostu to wiem. ale zycie jest zyciem, moze kiedys od teori przejde w praktyke:))) mama nadzieje, ze nie bede musiala:)

zawsze uwazalem, ze kobieta powinna w związku przepijać słodycz dnia powszedniego szklaneczką goryczy chwilowych niepowodzen i tragedii, bo jesli dostaje tylko delicje, to pojawiają sie takie tematy, jak ten

dobrze ktos tu napisal. czy jak tobie partner podesle, super przystojnego, inteligentnego faceta majacego to cos...na ile ty w takiej sytuaci by sobie pozwolila????

autorko!! kup nowy telefon i zacznij do niego pisac. albo co teraz najmodniejsze- zaloz fikcyjne konto na nk i mwyslij pare maili. A potem pokaz to partnerowi i z nim zerwij. Acha... nie zapomnij potem zalozyc topiku- moj chlopak mnie zdradza, minelo 6 miesiecy a ja go dalej kocham.

durna jestes, jak sie wyda ze to robisz to on Cie znienawidzi i zostawi, pozatym nie dawajmu powodów zeby myslal o zdradzie, bo faceta kusi to....ze ona go podejzewa, to dziala na takiej zasadzie: "ona sie mnie ciągle czepia ze ja zdradzam itp itd, to ch**j zrobie to wreszcie i bedzie mi lepiej, bo jak nic nie robie i jestem wierny to wiecznie sie czepia i przesladuje i czegos szuka dopytuje, jakas swirnieta, sama sobie historyjki wymysla" uwazaj na to co chcesz zrobic, jak bedzie Cie zdradzał sama zauwazysz, facetow to zmienia..inni sa a my baby wscipskie szybko zauwazami jak cos sie dzieje, nie warjuj, powodzenia:)

Gość maifex
dzieki za Wasze wypowiedzi, tez uwazam ze to bardzio glupie i nie powinnam tego robic, czasem mam takie dziwne napady Ale wiekszosc z Was tutaj mnie zjechala i slusznie !

:D:D:D:D a ja idę o zakład,że i tak go zaczniesz sprawdzać i nawet prowokować :P:P:P bo dla kobiety nie ma to jak mieć rację i to za wszelką cenę :D:D:D:D:D :classic_cool: