Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MagicznaDlon

To dla mnie WAZNE

Polecane posty

Mam taki duZy problem i sproboje wam go opisac Kiedys przyjaznilam sie z 3 dziewczynami z czego z jedna w ogole nie rozmawiam nawet na \"czesc\" a te 2 inne to raz na rok je spotkam to powiemy sobie \"czesc\" zastanawiam sie czy nie napisac do jakiejs smsa;/ z \"hej co slychac ,jak wakacje\" i niewiem do ktorej niedawno rozmawialam z jedna na dyskotece to mowila ze mozemy sie kiedys spotkac ale niedaje znaku zycia;/ jak zwykle.Ma teraz inne znajome dzis przez mame mialam pozrdowienia od drugiej i zastanawiam sie czy nie napisac do niej chociaz niewiem czy odpisze i czy mam w dogole dobry nr.;/ a ta przyjazn nietrwa juz z 3 lata ale brakuje mi jej. No i puscilam sygnal ale nie wiem czy na dobry nr. i zastanawaiam sie czy nie puscic i zobaczyc czy te 2 inne nr. sa aktywne.mam puscic?? Ba razie mi nie odpuszcza.Wiem ze jest w pracy ale... hmm sama nie wiem:) Moze napisac do tej co gadalam z nia?? nAWET NIE WIEM CZY ONE CZASAMI O MNIE MYSLA;/

Gość fdbdfvb
Będzie najlpeiej jeśli zadzwonisz albo wyslesz smsa, a nie puszczać sygnały. Tobie ich brakuje i pewnie one czują to samo i myślą o Tobie to samo - że się nie odzywasz

ale nie wiem bo puscilam zeby sprawdzic czy nr dobry:( i puscilam na jeden nr. to byl aktywny sa tej samej dziewczyny mam 3 nr. i zastanawiam sie czy puscic na te 2 inne czy sa aktywne;/ a potem napisze smsa:)

Gość pyczys
ja na twoim miescu napsalam bym luznego nie zobowiazujacego esa.... typu:" hey, co tam u ciebie slychac, jak leci... kupe lat cie nie widzialam, pozdrawiam" aha. skoro nazywasz ta znajomosc przyjazna to trochce dziwne bo przeciez juz sie nie odzywacie, prawdziwa przyjazn pzetrwa wszystko!!!ale skoro ci zalezy to warto probowac:)))

no no to byla przyjazn 10 lat:( i mam 3 nr. koleznaki ktora mnie pozdrowila puscilam strzalke na 2 nr. i 2 nr. aktywne;/ i teraz nie wiem jaki jest dobry:( kurcze co teraz nawet napisac niemoge bo na ktory;/