Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszzzzzmir

mam wszytko nieproporcjonalnie duze jak na dziewczyne jestem załamana

Polecane posty

Gość kaszzzzzmir

wzrost za wysoki 170cm waga za duza 60kg stopa za wielka 39/40 mam tego wszytkiego dosc

Gość oj nudzi sie co niektorym
:o

Gość smarkacze na wakacjach
nie mają co robić to zakładają durne topiki. 😴

Gość jjjjjjjjjjjjjj
co ty chcesz od siebie kobieto? wzrost normalny-waga też nie jest wielka a numer buta normalny(jakbyś miała 44-45 wtedy mogłabyś płakać)

Gość kaszzzzzmir
moze dla was jest Ok ale ja ciagle mam problemy z kupnem fajnych butów przewyzszam innych o głowe czyli znaczy ze to ja mam wszytkoz a duze jak na dziewczyne

Co ty opowiadasz ? Ja mam 175 cm wzrostu i wcale nie jestem jakas wielka. Dzisiaj dziewczyny takie sa wysokie, po 180 i więcej, ja sie w ogóle nie wyróżniam. Nawet bym chciała byc z 5 cm wyzsza. Stopę też mam wiekszą niz ty, 41 rozmiar, i uważam, ze jest proporcjonalna. A swojego rozmiaru nie możesz kupic, bo to jest najbardziej powszechny rozmiar i od razu jest rozchwytywany

Gość kaszzzzzmir
uwierzcie mi przewyzszam wiekszosc osób mijanych na ulicy zeby tylko dziewczyny ale wielu facetów

Gość kaszzzzzmir
mieszkam w Bielsku Białej i ciągle widze nizsze osoby ode mnie na ulicy czuje sie jak jakiś dąb wysoki jak nei kobieta

Gość kaszzzzzmir
mam 23 lata

Cos wydziwiasz. 170 to jest sredni wzrost, nie wierzę, żebyś samych karłów spotykała w swoim miescie

Gość kaszzzzzmir
170cm to moze i sredni wzrost ale dla faceta

Bzdura. Mam kolezankę ze studiów, co miała 195 cm wzrostu. Jak ty jestes wysoka, to jaka jest ona ?

Ale jak koniecznie chcesz miec jakis problem, to niech ci będzie. I ciesz się, że nie masz innych klopotów, że w ogóle nie masz kłopotów i musisz je sobie sama wymyslać

Gość Zdegustowanyyyyyy29lat
195 na dziewczyne wzrostu to patologia

Ale to taka ze 195 cm moze mówic, że się wyróznia, że jest jak żyrafa, a nie kurdupel 170 wzrostu.

pani Violetka Villas też ma wszyskiego za dużo, cycków , włosów, stresów, więc uważj na siebie , żebyś nie poszła wjej ślady

Gość Sway
ej no przestań ja mam jakieś 168cm (całe 2cm mniej niż ty:D) waga 51kg i stopa 37/38 i uważam że wszystko jest jak najbardziej ok;) 170cm to wcale nie jest dużo:)

Gość ale chyba cyycki to masz
male skoro o nich nie wspominasz...wiec sie raczej tym przejmuj :P

Co Ty gadasz, kobieto :P 170cm/60kg i nr buta 39 idealnie wręcz do siebie pasują. Ja też mam 170cm i chciałabym mieć ok. 174cm. Do tego ponoć dużą niedowagę (48kg) :P Głowa do góry, bo wg tego, co podałaś, wszystko jest u Ciebie jak najbardziej proporcjonalne :)

Ja mam niecałe 170 cm wzrostu. Chodze w 12-centymetrowych szpilkach i widze pełno dziewczyn w baletkach czy japonkach WYŻSZYCH ode mnie. Może w twoim mieście średnia wzrostu 150 cm? Wszyscy z metra cięci :D

Gość dawdwq
gdzie mowisz o nieproporcjonalnosci?? przeciez wyraznie nspiasłaś że WSZYSTKO masz duże