Liz mój kadłub tak 8 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Bierz go w całej okazałości, śmiało. Kibel wyczysci a sex zostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: A Ty masz obsesje na jej punkcie czy zwykłe ssanie? No według ciebie mam i tylko według ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: No według ciebie mam i tylko według ciebie. A co to już pan zapomniał dodać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Nie potrzebujemy Twojego pozwolenia. To jeszcze go poinformuj, że odlicza dni do spotkania, bo chłop nie wie o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 91 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Liz mój kadłub tak napisał: Kibel wyczysci a sex zostanie No to fajnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 8 Napisano 5 godzin temu Ja np jak robię projekty rzeczywistości to też robi się syf w trakcie ale projekt skończę wszystko posprzatam na blysk i projekt zistanie i będzie długo mi dawał frajdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: A co to już pan zapomniał dodać? ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: To jeszcze go poinformuj, że odlicza dni do spotkania, bo chłop nie wie o co chodzi Ma was w doopju i spija waszą atencję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: ? Umyka Ci już widzę.. procenty wjechały na bank. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Ma was w doopju i spija waszą atencję Tak jak ciebie i spotkanie, które sobię wymyśliłaś w tej makówce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 35 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Ma was w doopju i spija waszą atencję a ty to prostych ludzi chcesz zmusic do fizyki kwantowej i czytania Bibli czy o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Umyka Ci już widzę.. procenty wjechały na bank. Bo nie zrozumiałem twoich wysrywow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 348 Napisano 5 godzin temu 23 minuty temu, Liz mój kadłub tak napisał: Pies z kulawom nogom ciebie nie wyroocha jak nie będzie szacunku Teraz to już piszesz o sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 8 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Ma was w doopju i spija waszą atencję Interesuje mnie tylko czego ty chcesz za materac nie beda nam robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 91 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Ma was w doopju i spija waszą atencję Tak ma nas w dopiu że jak nas nie było to co chwila elka i malowany było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Teraz to już piszesz o sobie. Iskra jest chętna. Poleciała na jego wolowinke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Tak jak ciebie i spotkanie, które sobię wymyśliłaś w tej makówce. Co Cię to obchodzi w ogóle? Nic sobie nie wymyśliłam. Ale możecie sobie myśleć co chcecie. Wam by sie tu foty z tego wstawiło to by była gadka że AI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Tak ma nas w dopiu że jak nas nie było to co chwila elka i malowany było. I odchodzę z forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Bo nie zrozumiałem twoich wysrywow? Bo masz problem z czytaniem ze zrozumieniem i odpisywaniem właściwie. Cofnij się a dotrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Co Cię to obchodzi w ogóle? Nic sobie nie wymyśliłam. Ale możecie sobie myśleć co chcecie. Wam by sie tu foty z tego wstawiło to by była gadka że AI Tak jak z misiem? Przestań się ośmieszać dziewczyno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Iskra jest chętna. Poleciała na jego wolowinke Musisz z tym jakoś żyć że jesteś mniejszej masy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Bo masz problem z czytaniem ze zrozumieniem i odpisywaniem właściwie. Cofnij się a dotrze Dwa razy czytałem i nie wiem co miałaś na myśli. Ty mi o procentach będziesz pisała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddaj bułku mnie 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Musisz z tym jakoś żyć że jesteś mniejszej masy Ty zazdrosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Tak jak z misiem? Przestań się ośmieszać dziewczyno Chłopie, możesz sobie zaprzeczać nawet ze 100 razy a to i tak nie zmieni rzeczywistości że Leżak jest gotowy się ze mną spotkać, było omawiane gdzie i tylko ode mnie to zależy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Musisz z tym jakoś żyć że jesteś mniejszej masy Nie wiem czy to dziwgne. Zawsze chciałem być ulanym knurem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Chłopie, możesz sobie zaprzeczać nawet ze 100 razy a to i tak nie zmieni rzeczywistości że Leżak jest gotowy się ze mną spotkać, było omawiane gdzie i tylko ode mnie to zależy Ostatnio pisał, że musisz być strasznie brzydka, o wcześniejszych tekstach nie wspomnę. Dziś pisał, że masz schize. Jaka ty przykra jesteś jak od ciebie zależy, to dobrze wiemy kiedy to nastąpi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 35 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, oddaj bułku mnie napisał: Ty zazdrosna jak zwykle, nudy sóka ogrodnika nie da, innym nie pozwoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 4 godziny temu Ty nie wywalasz prywaty, ale leżak już tak. Więc dobrze wiemy, kiedy się z nim spotkasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Dwa razy czytałem i nie wiem co miałaś na myśli. Ty mi o procentach będziesz pisała? Gimbazo Ty Prosssszę 14 minut temu, Pył na wietrze napisał: A Ty masz obsesje na jej punkcie czy zwykłe ssanie? 12 minut temu, Malowany napisał: No według ciebie mam i tylko według ciebie. 10 minut temu, Pył na wietrze napisał: A co to już pan zapomniał dodać? Obsesję czy ssanie? Łapiesz teraz czy alko nadal utrudnia? Jesu wróć do podstawówki chłopie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tymczasowy 10 Napisano 4 godziny temu 22 minuty temu, Malowany napisał: A tobie nie przeszkadzało jak cię leżak szmacil ? Żeby później wchodzić i komplementy mu prawić? Zabawna jesteś Nie przeszkadza jej, bo większej desperatki tu nie było, nie ma i nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach