Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
silnik mаrki honda

Łysa sorki, że cię obrażałem

Polecane posty

Przed chwilą, Get Out napisał:

Z tym że bazujesz na urojeniach nie mając żadnych dowodów tak jak twój niepełnosprawny narzeczony po szkole specjalnej. 😁

Ok to jeszcze raz drukowanymi ‚panowie przywieźli mi psy’ - twoje słowa czy nie twoje słowa?

Free bird idz do Klaudiusza ja wyłączam skrzynke a ona chetnie poogląda twoje zużyte gumki;) 

1 minutę temu, libi sztisel napisał:

Ok to jeszcze raz drukowanymi ‚panowie przywieźli mi psy’ - twoje słowa czy nie twoje słowa?

No kupiłem to przywieźli , bo mój wóz nie jest przystosowany do przewozu zwierząt i co w związku z tym amebko. 😁

Co by Pan Bóg polał po literatce rozumu, onegdaj na Kafeterii mądrzy ludzie byli. 😕

No kupiłem to przywieźli , bo mój wóz nie jest przystosowany do przewozu zwierząt i co w związku z tym amebko. 😁

Interesujace wtedy jakos ten pomysł ze je kupiłeś nie przyszedł ci do głowy ze to tak proste było:) przyjdzie Ewka to cie wyjasni bardziej zna sie na psach. Kupiłeś wielkiego psa który cie użarł na starcie. Mhm mysle ze totalnie to kupuje 😃

Bez wejścia na skrzynke jej nie wyłącze zgadza sie? Ta opcja jest chyba w srodku skrzynki? No to ja mam ja oczywiście

zasrana od pierwszych minut istnienia tego konta ech.

Krejzi naciskasz w skrzynke i na dole przejdz do skrzynki a tam jest wylacz komunikator xD

2 minuty temu, libi sztisel napisał:

Interesujace wtedy jakos ten pomysł ze je kupiłeś nie przyszedł ci do głowy ze to tak proste było:) przyjdzie Ewka to cie wyjasni bardziej zna sie na psach. Kupiłeś wielkiego psa który cie użarł na starcie. Mhm mysle ze totalnie to kupuje 😃

Zazwyczaj kupuje sie szczeniaczki z hodowli, ale pewnie się nie znam 🙂

Powaznie?

Zazdro xD

Do mnie.ostatni raz Ty pisalas privka i Elcia z rok temu xD

Nikt inny mnie tu nie kochal juz xD

Równie dobrze możesz komuś sprawę założyć , że ktoś coś kupił i mu przywieźli wozem przystosowanym do tego . 😁A płaska to może wyjaśnić ale swój związek na pokaz, a nie obcych ludzi bo coś jej się uroiło jak tobie. 😁

4 minuty temu, Słońcem napisał:

Co by Pan Bóg polał po literatce rozumu, onegdaj na Kafeterii mądrzy ludzie byli. 😕

Kochana Ania  Witaj ❤️❤️❤️

1 minutę temu, monsieur1 napisał:

Krejzi naciskasz w skrzynke i na dole przejdz do skrzynki a tam jest wylacz komunikator xD

Nie mogę bo mam zablokowana

Ahh to nie da rady chyba, to nowe konto musisz

Ale skoro zablokowana, to nie wejdziesz i tak xD

Nastepnym razem jak dostaniesz bana i zalozysz nowe konto, to polecam od razu skrzynke wylaczyc przed napisaniem pierwszego posta xD

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Zazwyczaj kupuje sie szczeniaczki z hodowli, ale pewnie się nie znam 🙂

Nie ma reguły i już warujesz oczywiście zupełnie przypadkowo . 😁

4 minuty temu, Get Out napisał:

Równie dobrze możesz komuś sprawę założyć , że ktoś coś kupił i mu przywieźli wozem przystosowanym do tego . 😁A płaska to może wyjaśnić ale swój związek na pokaz, a nie obcych ludzi bo coś jej się uroiło jak tobie. 😁

Ale czemu  na stwierdzenie faktu ze jesteś rzezimieszkiem a dowody sam podajesz na tacy twoja argumentacja jest jedynie - nie masz dowodow / ośmieszysz sie na policji zamiast: nie jestem bandyta?

nie będę zakładała żadnych spraw ale fakt ze ich nie założę nie oznacza ze nie jesteś przestępca twoja argumentacja jest bardzo kulawa i ide o zakład ze jednak tej maturki nie masz nie jedynie z powodu buntu, zgadłam?

Edytowano przez libi sztisel
  • Haha 1

1 minutę temu, Get Out napisał:

Lepiej żebyś nie miał papierów na tę swoją hodowlę, a już się sprzedałeś że na Kaukaza papier masz. Po tym jak się sprzedałeś z ulewami rejon gdzie mieszkasz jest zawężony,.hejterku.

Nie mogę bo mam zablokowana

Było podawane na forum jak odblokować i nawet totalny laik jest w stanie to wykonać.😁

Ahh to nie da rady chyba, to nowe konto musisz

Ale skoro zablokowana, to nie wejdziesz i tak xD

Nastepnym razem jak dostaniesz bana i zalozysz nowe konto, to polecam od razu skrzynke wylaczyc przed napisaniem pierwszego posta xD

Tak zrobie srifi. Oblech sie dobija a tam Klaudiusz czeka bardziej chętny 

Było podawane na forum jak odblokować i nawet totalny laik jest w stanie to wykonać.😁

Soł?

Przed chwilą, monsieur1 napisał:

Widmok pisal niedawno o podpaleniu mojego namiotu razem ze mna

To poyeb jest ale emerytowane gracje klaszczą w dłonie na jego widok 

Ale czemu  na stwierdzenie faktu ze jesteś rzezimieszkiem a dowody sam podajesz na tacy twoja argumentacja jest jedynie - nie masz dowodow / ośmieszysz sie na policji zamiast: nie jestem bandyta?

nie będę zakładała żadnych spraw ale fakt ze ich nie założę nie oznacza ze nie jesteś przestępca twoja argumentacja jest bardzo kulawa i ide o zakład ze jednak tej maturki nie masz jedynie z powodu buntu, zgadłam?

Czyli dotarło do starczego pustego łba , że bez dowodów nic nie ugrasz i by cię wyśmiali na komendzie. 😁

Widmok pisal niedawno o podpaleniu mojego namiotu razem ze mna

To akurat nie widmok tylko krasnal z byczym, nawet szybko za to bana dostali, bo akurat czytałem wtedy temat😄 

2 minuty temu, libi sztisel napisał:

Tak zrobie srifi. Oblech sie dobija a tam Klaudiusz czeka bardziej chętny 

No wlasnie, niech sie odczepi i do klaudiusza spieerdala xD klaudiusz czeka chetna xD

Ja jeszcze zawsze blokuje mozliwosc obserwowania konta xD

To poyeb jest ale emerytowane gracje klaszczą w dłonie na jego widok 

Chyba znowu śnisz że ktoś by ryzykował i brudził sobie ręce jakimś schizofrenikiem bezdomnym. 😁

Krasnal pisal ale mi sie juz myla te krasnale bycze widmoki makarony wszyscy kozaczki za ekranem i nie pamietam kto jest kto

Nie jestem bezdomny i nie mam schizofrenii,.ale ty bys pobrudzil, jakby jezowa cie.olala.dla mnie, to bys slinotoku dostal XD

1 minutę temu, oddaj bułku mnie napisał:

To akurat nie widmok tylko krasnal z byczym, nawet szybko za to bana dostali, bo akurat czytałem wtedy temat😄 

Chyba nie spodziewałeś się po schizofreniku że będzie spójny. 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się