Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deniaaaa24

w milosci nie obowiazuja zasady czy tzn ze moge walczyc a zajetego faceta?

Polecane posty

Gość elle22
W sytuacji kiedy jakas niedowartosciowana sucz probuje odbic nam faceta, to wlasnie on powinien zareagowac, nie my. Jesli facet zdecydowanie nie da takiej do zrozumienia, ze marnuje czas, to my nic nie mozemy zrobic. Faceci niestety czesto mysla fiutem i kiedy jakas atrakcyjna laska z nimi flirtuje, to ulegaja jej urokowi, robia sie milutcy itp. Obserwuje to w pracy i rzygac mi sie chce jak to widze.

Gość inteligentna technologia
Dlaczego ciarki?

Gość prawdaz
Bo scenariusz jak z filmu. Ostatnio tkliwa jestem;)

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
a ja wam coś napisze :P tez zawsze myślałam,że facet zajęty to zajęty,trzeba go zostawić w spokoju chociaż nie wiem jaką by się miało na niego ochotę:-D ale teraz zakochałam się baaaaardzo w takim zajętym i moje myślenie zupełnie się zmieniło.Jeśli poważnie Ci na nim zależy to WALCZ! Powodzenia:-D

Gość inteligentna technologia
Uważam, że normalny facet, jeśli pozna kogoś, kto mu odpowiada bardziej niż obecny partner, po prostu kończy stary związek i szuka czegoś lepszego. To samo tyczy się obojga płci. Tutaj nie ma o co "walczyć". Ludzie albo do siebie pasują i o tym wiedza, albo nie.

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
o,mądrze powiedziane:-D

Gość HAHASIA
a skąd, najbardziej popularna jest technika "na maupe", jednej gałęzi nie puści póki drugiej nie chyci. Na dojrzałość ludzi nie ma co liczyć we współczesnym świecie :O

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
moim zdaniem to zależy od mężczyzny konkretnego,bo są chooje i dojrzali,odpowiedzialni faceci

Gość pomeriggio
a ja wam coś napisze tez zawsze myślałam,że facet zajęty to zajęty,trzeba go zostawić w spokoju chociaż nie wiem jaką by się miało na niego ochotę ale teraz zakochałam się baaaaardzo w takim zajętym i moje myślenie zupełnie się zmieniło.Jeśli poważnie Ci na nim zależy to WALCZ! Powodzenia Mam nadzieje, ze usmiech ci z twarzy nie zejdzie, kiedy kobieta wyznajaca to samo motto zabierze ci faceta:D

na to nie ma reguly to ze ja nie chce komus rozwalac zwiazku nie znaczy ze dziewczyna ktorej spodoba sie moj facet tez bedzie wyznawala ta zasade i bedzie miala na uwadze moje uczucia:O

Gość yhhhhhhhv
w milosci i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone ale.... jesli on ja kocha to mozesz nawet na rzesach stawac i nic to nie da:O przerabialam to:O