Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KazdyFacet

Pytanie Dla Kobiet, dlaczego nie odchudzacie sie zamiast narzekac ??

Polecane posty

Gość KazdyFacet

Po prostu jak chcecie miec ladna figure to przestanac jesc tyle ? Dlaczego wogole jesc duzo, jako kobiety powinieliscie byc szczuple i ladne na widok dla facetow.

tez mnie to zawsze zastanawia, wbrew pozorom schudnac jest latwo, wystarczy chciec

Gość prawdaz
jakby przestaly narzekac to z glodu by umarly :P

"Dlaczego wogole jesc duzo, jako kobiety powinieliscie byc szczuple i ladne na widok dla facetow." To zdanie jest nie po polsku :o Powinieneś założyć temat: dlaczego tak wielu Polaków nie umie pisać po polsku i czy używanie słownika ortograficznego boli.

Gość KazdyFacet
Hmmmm spodziewalem sie takich negatywnych odpowiedzi, ale pytanie jest takie same.

niestety nie kazdy moze wazyc tyle ile chce. i nie chodzi mi o lenistwo. coz.. kazdy jest madry, jesli nie ma z tym problemu :D takie nasze polskie myślenie. ;] idiotyzm pełną parą. ;] a faceci to egoisci ! a ty, autorze, jesteś chyba najwiekszym... od kobiet mozna tylko wymagac, prawda? frajer.

Gość ło jezusicku
nie zgodze sie z toba c.r.e.a.m . z moich obserwacji wynika, ze te przy kosci prowadzaja sie ze szkapmenami, a bearsy ganiaja za dziewczynami typu oswiecim:D

Gość Alfons Pierdziński
autorze! nie wymagaj nic od pulchnych kobiet bo one cie tylko zjada ze jestes cham i prostak:o poszukaj sobie normalnej szczupłej kobiety a grubaski niech sie wyzywaja na forum ze swiat jest niesprawiedliwy🖐️

Gość yhhhhhhhv
ja tez bym chciala na ulicy widziec samych facetow w moim typie i co? tak trudno fryzjera odwiedzic i dobrze sie ubrac? :O

taa, nie kazdy moze schudnac. no tyle te chore na tarczyce czy na coś tam - nie znam sie, wiec sie nie wypowiadam. ale to jest jakis maly procent, a wiekszosc to lenie bez silnej woli, ktore na widok ciastka prawie orgazmu dostaja :O są grube i jest to ich wina i nie ma co pierdolic

Gość KazdyFacet
Bezedury, dokladnie to. Tyle Topikow tu wlasnie zaczete przez takich kobiet w stylu "Dlaczego faceci wola chude ?", "mam xx wzrost i waze 150kg czy mam szanse z nim". Zgodze sie, ktos sie urodzil z krzywym nosem, czy troche za nisky czy z uszy wystajace, bezwinne sa. A tu ciagle narzekanie o figure ktore gdyby chcieli tak naprawde to mozna schudnac, po prostu dbac co i ile sie je. Wasza wina jak jestecie grube, najwazniejsze ze macie kazda szanse zeby to zmienic.

no to widze, że małe masz pojecie o chorobach, ktore nie pozwalają chudnąc.. ;] aczkolwiek uważam że spora nadwagę ma sie na wlasne życzenie. to oczywiste. można sobie odmówic tego i owego.. ale jest tez sporo kobiet, które mają wiecej* tu i ówdzie bez wzgędu na to ile jedzą. *więcej.. tzn?

Gość ramburak
prawda jest taka, ze po prostu narzekać jest najłatwiej. a odchudzenie to syf. powinno to brzmiec tak: czemu nie prowadzicie higienicznego trybu życia, tylko narzekacie ze wam dupy rosną od braku sportu ?

a dlaczego większość polaków nie żuci palenia...przecież to takie łatwe?? :O gdyby tak łatwo mi było pozbyć się bulimii to bym się nie obżerała raz/dwa na tydzień.. :O uzależnienie od jedzenia..tzw. kompulsywne jedzenie to też nałóg...nie bronię objadających się ludzi tylko to się łatwo mówi...nie byłoby problemu z nadwagą gdyby wystarczyło się "tylko odchudzać" :O

ja się odchudzam co drugoi dzień nie wiedziałam, że w pozostałe powinnam narzekać

a ja sie ciesze ze tak duzo tlusciochow jest na ulicach :) przynajmniej sie wtedy ciesze ze jestem taka szczupla i wiekszosc facetow na mnie poleci :) :P

a ja sie ciesze ze tak duzo tlusciochow jest na ulicach :) przynajmniej sie wtedy ciesze ze jestem taka szczupla i wiekszosc facetow na mnie poleci :) :P

Gość no wanesko choc jeden
powód do radochy masz. :classic_cool:

Gość no wanesko choc jeden
czego? ja mam o wiele wiecej powodów do radości.:P

Gość grrrrrrrrrrrrrrr.........
Qrwa, i ciagle wyglad zewnetrzny jest dla niektorych najwazniejszy ... :-O