Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piżamkaa

Depilacja bikini

Polecane posty

Gość piżamkaa

Mam do Was pytanie, czym i jak dokładnie golicie bikini? Pozdrawiam!

Gość piżamkaa
Więc?

Gość sibi
ja maszynką jednorazówką,i pianką Gillette Women niebieską taką.i z włosem,a poprawiam na końcu pod włos,tak jest mniej podrażnień.a wkrótce zamierzam kupić maszynkę do golenia(nie mylić z maszynką do depilacji)taką jak mają faceci tylko damską,podobno golenie nią okolic bikini jest super

Gość piżamkaa
A nie macie później problemów z nadmiernym goleniem? A może znacie jakieś kremy do depilacji a tamtych miejscach... Bo wydaje mi się, że gdy będę goliła się regularnie maszynką to owłosienie stanie się bardziej obszerne.

Gość sibi
no ja i tak sie golę co parę dni,a memu facetowi to jest obojętne nie mam jakiejś presji że muszę być idealnie gładka,inna sprawa ma się z wyjściem na basen czy rzekę to wtedy trza codzień.ale ja się nie opalam jakoś wiec nie mam problemu :)

Gość sibi
a kremy są do małych włosków,i powiem że nie dość że podrażniają bo w końcu to jest spalanie cebulek chemią i śmierdzą to nie są skuteczne i tyle

Gość skaja ajaja
a ja polecam depilator... ja mam zwyklego philipsa satinella, bez zadnych nakladek... zaczynam od nog-ludki..potem uda..i praktycznie nie ma bólu to znaczy jest ale nie taki straszny...po tym jak przejde nogi to bikini jest pestka..polecam...nie ma krost, czerwonych kropek..i spokoj na jakis czas

Gość piżamkaa
kurcze a co myślicie o wosku? chciałabym mieć ładnie gładko... nie wiem czego użyć.

Gość ahaja paja
a ja próbowałam zwykłą jednorazówką to zostawały czerwone kropki:O

Gość balcerkowa
ja uzywal wosku..i mam spokoj na kilka tylgodni...przyznam szczerze troche boli...ale jakos ztrzeba sie tego pozbyc:)

Gość piżamkaa
A czy po zwykłych jednorazówkach nie odrasta Wam więcej włosków?

Gość balcerkowa
po jednorazowce to sie drape jak opetana....wyskakuja czerwone krostki i wlosy sa grupsze i jest ich jak gdyby wiecej...

Gość balcerkowa
piżamkaa sprobuje plastrow ..ale najlepiej jak ktos inny ci to robi...mi robi moj facet...zagonilam go...powiedzialam, ze jak chce miec czyste podworko, to musi sie wysilic;)...sama nie dala bym rady..