Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TellMeWhy

o co chodzi z tym opalaniem?????

Polecane posty

oki przyznaję się chodzę na solarium, ale niestety z moją wspaniałą karnacją czas opalania nie jest dłuższy niż 10 min.Raz poszłam na 16 oczywiscie nie za pierwszym razem i tak sie spaliłam ze dziekuje bardzo.Mianowicie chodzi mi o to ze po tylu minutach ile wychodziłam powinnam byc czarna a tu dupa góra opalona ale nogi blade, twarz też nie za bradzo opalona.Nie używam żadnych kremów, ale czy to napradę tylko tego wina.Widzę dziewczyny co mają fajnie opalone nogi i twarze takie brązowiutkie a ja jestem blada.O co chodzi?

ale chyba nie powiesz mi ze wszystkie dziewczyny piją sok z marchwii i dlatego są tak fajnie opalone.

Gość zosia_samosia_
po co sie opalac, niedlugo zima:P

Gość futkuiiiilalalaaa
no wlasnie :P zawsze sie tyle namecze z opalaniem (nie lubie) a za chwile pocztek roku akademickiego i sladu po opaleniznie zero. ale lubie ten czas kiedy jestem opalona, czuje sie taka seksowniejsza :P

a ja mam chyba jakąś obsesję, cały czas jęczę mojemu chłopakowi że jestem blada.ma mnie juz dosyc biedactwo:)Ale to dlatego ze wkurza mnie to ze za cholerę nie moge sie opalić(nie spalić).

odpowiedz jest prosta jedni opalaja sie szybciej inni latwiej kazdy czlowiek jest inny nie rozumiesz tego? jedni nastolatkowie maja teradzik inni nie jedni latwos ie opalaja inni nie

Gość liliop
mi tez sie kiedys nogi nie opalaly a od jakis kilku lat sie opalaja na brazowiutko:)nie wiem moze to przez czestsze wizyty na solarium choc teraz juz chodze raz na tydzien czasem na dwa tyg ale wystarczy slonko i jestem brazowa ..moze tez ci sie odmieni pozdro:)