Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damian80

OŚWIADCZYNY - proszę o pomoc

Polecane posty

Gość damian80

Witam, Mam zamiar się oświadczyć swojej ukochanej ale nie wiem czy moje oświadczyny będą choć troszkę romantyczne i czy mogą tak wyglądać. Mam zamiar oświadczyć się na jakimś wieczornym jesiennym spacerze np. w parku w jakimś romantycznym miejscu. Tu mojej ukochanej oczywiście podaruje pierścionek w czerownym pudełeczku w kształcie serduszka. Później chcę ją zaprosić na kolację do restauracji gdzie wcześniej już porozmawiam z obsługą i uszykwany będzie bukiet kwiatów który będzie już na stoliku lub kelner go przyniesie. Nie chce w czasie oświadczyn trzymać kwiatów gdyż trochę dziwnie by wyglądało gdy bym z kwiatami spacerował kilkanście minut po parku i dziewczyna by na pewno się domyśliła że chcę się jej oświadczyć. Proszę Was o pomoc czy takie oświadczyny mogą być i co mogę jeszcze zrobić aby było bardziej romantycznie. Mam nadzieję że kobiety mi poradzą i pomogą bo chcę aby ten dzień - wieczór był najwspanialszym dla mojej ukochanej.

Gość to juz bylo

Gość Oblech
Odpuść ten bukiet, odpuść restaurację, zabierz ją na kebaba, a za zaoszczędzone pieniądze dorzuć do większego brylantu na pierścionku. Na pewno będzie bardziej romantycznie.

Gość anjjja
nie słuchaj oblecha!!

Gość pingwinica
przede wszystkim zastanow sie, co twoja wybranka lubi. ja na przyklad nie chcialabym zostac zabrana do restauracji i niejako przyciagac spojrzenia, bo jestem bardzo niesmiala i dodatkowo niestety nie chadzam po restauracjach na codzien i czulabym sie tam nieswojo. generalnie nie mam nic przeciwko cudzym oswiadczynom w restauracjach, zeby byla jasnosc ;) i oczywiscie jesli ktos nie ma takich zahamowan jak ja, to pewnie to urocze. jesli planujesz oswiadczyny na jesien, to znaczy, ze jest jeszcze troche czasu, aby je przygotowac. i tu taka niesmiala uwaga, ze mozna by rozwazyc realizacje jakiegos marzenia twojej ukochanej i przy okazji niejako wreczenie pierscionka. ja np. marze o kotku i gdybym dostala takiego kociaka z pierscionkiem, to umarlabym ze szczescia potrojnie :D zakladam, ze sa tez dziewczyny, ktore chcialyby np. poleciec balonem czy zrobic cos innego niecodziennego. anyway, powodzenia i gratuluje decyzji :-)

Gość damian80
Same oświadczyny będą np w parku a bukiecik bedzie czekał na ukochaną w restauracji - kanjpce. Dziewczyna wie że chce się jej oświadczyć i czeka na ten moment a ja chce zrobić z tego niespodziankę. Na pewno by była zadowolona nawet ze zwykłych zaręczyn ale aby one utkwiły na zawsze muszą być czymś "upiększone" i właśnie nie wiem dokładnie czym :/

Gość jola78
kwiaty i na kolanach to jest to a czy w restauracji czy gdzie indziej to i tak zrobisz wrażenie!

Gość dejzi69
zalosni sa mani dlamnie co na forum takei cyrki opisuja.idz na zal.pl,tam twoje miejsce:)ty sie many do zareczyn nie nadajeszi juz.z takim pojeciem.

damian - nie sluchaj wrednych wpisów mi się podoba twój pomysł i myśle ze twoja dziewczyna będzie oczarowana :) powodzenia :)

Gość damian80
Dziękuje dziubas. Mam nadzieję że ukochanej też się spodoba. A z tymi wpisami to właśnie widzę że jest kilka osób które "pomagają" dając "dobre rady" ale sami z nich chyba by nie skorzystali.

jestem pewna że sam fakt oświadczyn jej się będzie bardzo podobał, natomiast już sposób nie jest aż tak ważny :)

Gość pingwinica
L O L