Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KingdomOfLove

czy taka milosc ma sens?

Polecane posty

Gość KingdomOfLove

mam pewnien problem, jestem z moim facetem juz ponad rok, kocham go! tyle ze ostatnio coraz czesciej sie zastanawiam czy nasz zwiazek ma sens, bo on jest strasznie nerwowa osoba i wiem ze mimo iz go kocham nie jest kims z kim chcialabym spedzic reszte zycia. i tu tkwi problem, bo skoro wiem ze to nie jest ten jedyny to czy warto tracic czas? wiem ze w sumie jestem jeszcze mloda(19 lat) ale z czasem coraz gorzej jest zerwac z kims( wposmnienia, przyzyczajenie itd) teraz jest miedzy nami w miare ok choc dosyc czesto sie klocimy ale ogolnie jest ok. gubie sie ze swoimi myslami i juz sama nie wiem co mam robic :/ moze jakies rady?

Gość smutna ania
jezeli go kochasz to jasne ze ma sens z reszta sprobuj z nim zerwac to zobaczysz wtedy czy ma sens czy nie

Gość krolowa jest tylko jedna
skoro już teraz wiesz, że nie chcesz z nim spędzić reszty życia to po co z nim jestes? skoncz to jak najpredzej i zacznij żyć. bo to nie milosc.

Gość barabara-
Według mnie nie ma sensu ciągnąć tego związku. Sama piszesz, że nie jest to facet z którym chciałąbyś spędzić reszte życia. Zależy jakie kto ma podejście... Postawa się w jego sytuacji...może on ma jakieś plany co do Ciebie. Wydaje Ci się, że to miłósć, ale to okaże się dopiero po zerwaniu (skoro nie jesteś pewna) może to tylko przyzwyczajenie...