Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość losiemnastkaaaaa

osiemnastkaaa

Polecane posty

Gość losiemnastkaaaaa

Co proponujecie na 18?Zrobic jakies ognisko,tort,lody,slodycze i ile alkoholu na 40os ?Prosze o powazne odpowiedzi

Hmmm to zależy od Ciebie co zrobisz, ja np miałam impreze w takim jednym lokalu, na 50 osób wyszło coś 20 flaszek 0.7( iw tym kilka0.5)ale tez niekażdy pił:) miałam jedno danie na gorąco, ciastka, paluszki, chipsy. Tor i szampan o 24.00 oczywiście :) najwaznijesze to dobra muzyka, u mnie niestety nie dopisała ale nie z mojej winy, jednak najwazniejsze jest to, ze moi goscie dobrze sie bawili:)

Gość takaaJedna
a może przyjecie w McDonaldzie?

Gość losiemnastkaaaaa
Miejsce mam super-miejsce na ognisko,chustawki ,hamak i takie tam ,nawet boisko,tylko zastanawiam sie ile kasy szykowac na jedzenie i alkohol

Ognicho fajna rzecz, ale nie wiadomo czy pogoda dopisze. Ja robiłam rok temu,w wynajętym lokalu na 20 osób, wyniosło mnie to ok.400-500 zł, z tym że za lokal nie płaciłam, bo umowa była taka że nie płacę za wynajem jeśli alkohol i napoje będzie od nich. Tak więc alkohol (+lokal) ok.250 zł, z jedzenia na ciepło kiełbaski z grilla i pieczone udka, na zimno różne sałatki, w ramach przekąski owoce, ciasto i chipsy. Na sam początek szampan i tort. Jeszcze co do tego alkoholu to chociaż miałam pewność że nie zabraknie niczego, bo wszystko było na miejscu i można było brać ile się chciało ;)

Gość losiemnastkaaaaa
wypowadajcie sie ,moze macie jakies fajne pomysly na 18

Gość eccch
a ja nie zrobię osiemnastki bo nawet nie miałabym kogo zaprosić :( i to jest dopiero przykre, a wy piszecie ile chlania i forsy szykować :(