Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś mnie gryzie...

Uważacie, że to za szybko?

Polecane posty

Gość coś mnie gryzie...

Kilka m-cy temu kogoś poznałam w necie, a że okazało się, że to kolega mojej przyjaciółki, to spotkaliśmy się przez przypadek. na początku widywaliśmy się w różnych miejscach. On w końcu poprosił o mój numer telefonu, zaczęło się codzienne smsowanie, wypady do klubów. Od tygodnia oficjalnie jesteśmy parą. Zazwyczaj spotykaliśmy się w grupie: ja, on, moja przyjaciółka, facet przyjaciółki i były wspólne wypady nad morze, bilard, do kina. W końcu spotkaliśmy się w cztery oczy, ale było to raczej krótkie spotkanie. Wczoraj umówiliśmy się na cały dzień, który praktycznie spędziliśmy u niego w domu. Pod wieczór doszło do coraz namiętniejszych pocałunków, dotykania całego ciała, piersi, całowania piersi, trzymania za tyłek itp. uważacie, że to za szybko? Mam straszne wyrzuty sumienia. Nie jesteśmy szczeniakami. Ja mam 22 lata, on 28.

Gość dsffs
pierwszy raz sami, a ta juz nie panuje nad soba :o

Gość ofe rma
jak facet jest fajny to chyba normalne że się nie panuje nad sobą. to tylko tym "fajnym inaczej" opowiada się duperele o czekaniu do śluby czy "poznawaniu się lepiej".