Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pse7872

Dałam się uwieść!!!!

Polecane posty

Gość pse7872

zrobił kolację, nastrój... i zaczelismy uprawiac sex... widzielismy sie drugi raz, wczesniej smsowalismy i po co? po co ja sie na to zgodzilam. Procenty uderzyly do glowy i teraz zaluje. jedynie z czego jestem zadowolona, to z tego że zapomniałam o swoim byłym z ktorym sie rozstałam miesiac wczesniej. żżżżżżżżżżżżżżżaluje cholernie. musialam sie wygadac.

Gość w podobnym połozeniu
też żałuje :o mam identyczna sytuacje jak ty, jednak seks nie bardzo pomaga na zapomnienie o bylym i udawanie ze jest lepiej czuje sie okropnie!

Gość pse7872
ja zaluje ze z nim to zrobilam, bo ja w oczy mu nie spojrze, a on na sile chce sie spotkac, on chce ze mna byc. a dla mnie ten sex byl... niczym.

Gość z dziewczynką tak mamy
nie dałaś sie uwieść tylko dałaś mu wsadzić w pochwe. A teraz nie zastanawiasz się czy nie jesteś w ciąży?

może chce cie jeszcze raz przeleciec? :o zupelna racja, czym innym jest seks z milosci, a czym innym seks dla seksu :o teraz nei wiem jak ty szukam uczuciowego zwiazku. i moge rok życ w celibacie, ale przynajmniej bede wiedziala ze warto i sobie poczekamy a co :P

Gość pse7872
mielismy zabezpieczenie. ja mowilam po tym co miesiac temu sie rozstalam, ze bede wspolzyc dopiero wtedy, gdy bede wiedziala ze to TEN. i napewno nie po 2 miesiacach z nim pojde do lozka tylko poczekam pol roku... ale sprobowalam z innym. zaluje. gorzka prawda - ciało puszczone raz , puszcza sie caly czas. moze nie caly, ale chce sie czasem i sexu...

Gość z dziewczynką tak mamy
to dobrze ze Ci sie chce seksu! Ale czyż nie masz innego w swoim otoczeniu do tego uczuciowego seksu? Wiem każda ma swoje oczekiwania, ale tylko poprzez weryfikację - także kopulacyjną możesz wybrac tego najlepszego.

Gość pse7872
teraz pozostaje mi czekac i zalowac...

pse7872 - walić to, teraz bedziemy grzeczne i dobrze ułożone i bedziemy trzymac sie za raczki w przyplywach milosnych uniesien :P:P

To się ciesz że mieliście zabezpieczenie. Nie powiem - też współżyłam z kimś kto nie był oficjalnie moim partnerem ale nigdy to NIGDY nie było po dwóch spotkaniach ani po dwóch miesiącach! No ale nie ma co teraz rozpaczać po fakcie:). Nic Ci nie da rozmyślanie, stało się. A jak żałujesz to na przyszłość będziesz wiedziała by tego nie robić. A jak już tak bardzo Ci się chce sexu że nie możesz się powstrzymać to są też sposoby by się samemu zadowolić:). Wiem że to nie to samo ale gdybym miała za każdym razem szukać kogoś wtedy kiedy mi się chce i to tylko do sexu. Oj nie nie:)..

Gość pse7872
bede chciala tak wlasnie zrobic:D a czy sie uda... zobaczymy:D

Gość pse7872
na kazdy mrazem gdy uprawiałam sex nie mialam orgazmu, NIGDY !! wiec nie wiem do czego mnie tak ciagnie skoro orgazmu nie mialam...

Bo tak już jest, to po prostu biologia że się chce:). Oj kochana jak nei miałaś orgazmu to tym bardziej sama sie zadowalaj-poznasz siebie to i partnera potem pokierujesz:). A ja miałam ojoj ale nie będę się chwalić hehe:D. Trzymajcie się i się nie smućcie bo teraz już nie ma co:).

Gość znam to z własnego pzrezycia
pse7872 orgazmu nie miałas bo brakowało emocjanalnego zaspokojenia. Mózg tez musi być zadowolony i musisz tego akceptowac uczuciowo (najlepiej kochać)

Camp Nou, byłam na jednej imprezie i już mi się imprez odechciało. Po paru piosenkach już dwóch chciało zaprosić mnie do domu, do łóżka i ch.j wie gdzie jeszcze. Ale cóż - alfonnsy tak mają:) więc się nie wypowiadaj

Gość uwodzic
a powiedzcie mi jak dokladnie dalyscie sie uwiesc? co takiego oni zrobili ze w tedy nie myslalyscie trzezwo a dopiero po ?

>> a powiedzcie mi jak dokladnie dalyscie sie uwiesc? Ja ci powiem jak to jest - wystarczy zrobić nastrój, dbać o odpowiedni ton głosu, mimike, mowe ciała, troche alkoholu, jakieś komplementy i nie ma chuja, zeby ktoras z gaci nie wyskoczyła :D

Gość uwodzic
:D :D :D dziewczyny, kolega ma racje ?

Camp Nou - to ja jestem pierwsza która nie wyskoczy. Po prostu faceci (nie wszyscy) mają tak niską inteligencje że pożal sie boże. Współczuję serdecznie:), jak tak robisz to pewnie już dawno jakiegoś HIVa masz. Badałeś się skoro wiesz że "kurvy tak mają":)?

>> Po prostu faceci (nie wszyscy) mają tak niską inteligencje że pożal sie boże. Na takich trafiasz, miej pretensje do siebie :)

>> jak tak robisz to pewnie już dawno jakiegoś HIVa masz. Mam. Ale spoko, mi to nie przeszkadza 🖐️

Skoro na takich trafiam to znaczy że jest Was większość takich imbecylów:). Mogę se trafiać-nie rusza mnie to bo żal mi że macie takie móżdżki:) i z żadnym takim nie poszłabym do łóżka. A to co piszesz świadczy tylko i wyłącznie o Tobie. No coż, skoro masz HIV to korzystaj z życia bo pewnie będziesz miał krótsze niż ja:). Ignor-bo to nie ma sensu gadka szmatka z półgłówkiem. Pozdrawiam dziewczyny,trzymajcie się :)!

>> Skoro na takich trafiam to znaczy że jest Was większość takich imbecylów Inaczej. My, pienkni, mondrzy i yntelygętni stanowimy znikomy procent męskiej rasy i dlatego jesteśmy tak wyjątkowi :classic_cool: