Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojamoja

facet trzyma pamiątki po byłej dziewczynie

Polecane posty

Gość gwiazdora
No to nie jest fair. W portfelu nie powinno byc zdjeć byłych, na półkach tez. Zdjecia bylych maja prawo leżec w kartonach gdzies na strychu czy w piwnicy, ale nie tam, gdzie widuje sie je codziennie. Przeciwko temu masz jak najbardziej prawo protestować i to mocno

no.. listy tez mam i tez nie wyrzuce ;) fajnie wtedy bylo nie ma to teraz zadnego znaczena, ale zdjec i listow nie wyrzuce.

Już nie trzyma tych zdjęć w portfelu, ani na półkach. Ale ja o tym chyba nie zapomnę ;/

Jakieś zdjęcia i listy od byłego też trzymam. Ale głęboko w kartonie. Schowałam je na początku nowego związku. Żeby nie było kwasu- tak jak jest teraz. Myślę, że fajnie będzie się pośmiać z tych listów za parę lat :)

Gość hasiaka
hop hoooop :) pobudka!

Gość spoko moj facet ciagle
pije z kubka ktory dala mu jego byla i jest na nim napisane "kocham Cie misiek" jakos mnie to specjalnie ine rusza;P

Gość kokosimo komokooo
Daj spokój kobieto, jakby nie bylo to ta dziewczyna napewno zajeła Mu trochę czasu. Nie da się wymazać wspomnieć, może chce poprostu mieć pamiątki, na zasadzie zdjęć z wakacji.. Niekaż Mu wyrzucać niech poprostu schowa, tak byś nie musiała patrzeć na to..:(

tak wlaśnie powiedziałam. Że lepiej aby schował, bo "co z oczu to z serca". Sam powiedział, że chce to wszystko wyrzucić, bo teraz ważna jestem tylko ja, nie chce psuć naszego związku przez coś, co dla niego nie ma żadnego znaczenia. Ale jak wiadomo kobieta sama dorabia sobie najczarniejszy scenariusz, typu: on ją kocha, nie myśli o mnie tylko o niej, itp. Dziwna jest natura kobiety. Czemu nie potrafimy podejść do niektórych spraw bez emocji?

Gość gość
Hej pomocy Mój facet trzyma w moim pokoju plecak któryjest przepelniony erotyczna biezlizna jego bylej!! Rozumiem, zdjęcia kartki itp. Ale czy to nie jest lekka przesada? Jak się na to natknęłam myslalam ze zwariuje. Zaczełam szperać w jego starym teledonie i znalazalam ich erotyczne zdjęcia. Rozstal się z nia jakiś rok temu, teraz mieszkamy razem. Wczesniej wynajmowal pokoj. Niepokojace wydalo mi się, dlaczego ma damski zel pod prysznic i zmywacz do paznokci, ale nie zapytałam wtedy. Teraz znalazłam te same kosmetyki w tej torbie. Z tego co wiem to się nienawidzą, nie wiem dlaczego się rozstali, ale maja dziecko, które on odwiedza. Teoretycznie miedzy nimi już wszystko skończone, ona ma chłopaka on ma mnie. Ale to znalezisko bardzo mnie nie pokoi. W dodatku, nasze zycie erotyczne wlasciwie umarlo, myslalam ze on już taki jest dopóki nie znalazłam tej cholernej torby. Nie wiem co mam robić.

Gość gość
Facet ma rację. To jest jego sprawa, jego przeszłość, której się nie wyprze. Tak było. Nie skupiaj się na tych przedmiotach. Ważne jest tu i teraz. Jesteście ze sobą, nie psuj tego swoją chorą zazdrością