Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saint-gobain

Co sądzicie o tej piosence na 1 utwór?

Polecane posty

Zagrałaby go kapela, ale bez hej hej na wstępie i bez ostatniego wersu bo jest tam coś o kłamstwie. Czy to dobry pomysł? Bo nie chcę banalnej oklepanej wolnej piosenki na 1 utwór. Czy podzielacie mój wybór?

:D :D :D ale daje po sąsiadach :D dobra jest, aż się popłakałam ze śmiechu - dobrze chciała a nie wyszło.

Tuśka utwór piękny, ale po pierwsze wolny tzn taki do rozmarzenia się, a ja takiej piosenki nie chcę, bo chcę żeby wesele zaczęło się żywo. Poza tym kapela nie zagra takiego kawałka. Oni grają na żywo z perkusją więc nie ma takiej opcji nawet.

Gość werrew
Najważniejsze jest to, żebyście Wam się dobrze tańczyło do tego kawałka (swoją drogą nie jest zły), gram na weselach i nie twierdzę, że kawałek nie ma większego znaczenia, ważne jest to, żebyście Wy czuli się dobrze, na luzie, uśmiechnięci i zapatrzeni w Siebie. Także luz... tylko przypadkiem nie kombinujcie z układami tanecznymi jeśli nie jesteście tancerzami!!! Katastrofa. Im mniej reżyserii tym lepiej. Spontan, uśmiech, zabawa i całe wesele będzie ok. Pozdrawiam i wszystkiego naj!

Gość werrew
A w sumie to mi chodziło o to, że kawałek nie ma większego znaczenia. Oby nie kojarzył się z pogrzebem. Takie przeoczenie!!!

Gość ninety nine
Bardzo fajna piosenka autorko:) Bardziej mi sie podoba od tych innych tutaj podanych :) tylko faktycznie bez tych słów"będę kłamać i zmyślać ":)