Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frania niania

DZIEWCZYNY Z KIM CHODZICIE NA ZAKUPY?

Polecane posty

Gość frania niania

1.same 2.z kolezanka? 3.z kolezankami(ile) 4.z facetem? 5.z mama? 6. inne(napisz)

Gość anoo
z facetem:)

Gość hfdsgbthytjhytrr
czasem sama(bardzo rzadko, z kolezanka nie, faceta nie mam, moja mama w sklepie ze mna -katastrofaa! z siostra.:] czasem kupujemy sobie nawzajem. :] i jest fajnie.

moja dziewczyna chodzi ze mna na zakupy, ale jak cos ma kupic z ubrania, to i tak idzie z matka, bo ona sie zna na wykoaniu, materiale i tak dalej...

Gość frania niania
a jezeli mialybyscie do wyboru robienie zakupow same lub z kims co byscie wybraly?czy robiac same zakupy czujecie sie samotnie,bezradnie?czy jak jestescie z kims na zakupach myslicie ze wam pomoze cos wypatrzy czy zabieracie kogos tylko po to by miec towarzystwo?faceci czy chodzac na zakupy z waszymi kobietami nie nudzi wam sie nie jest to meczace?czy czesto doradzacie paniom jezeli tak czy one zazwyczaj sluchaja waszych rad czy jak przyjdzie co do czego robia swoje?

Ja sama zakupow raczej nie robie, ale jak juz mam ta mozliwosc to jestem cala hapy bo moge mam moment wytchnienia i moge kupic sobie dla czystej przyjemnosci. Normalnie zakupy robie z mezem i przyznam, ze jest mi on wielka pomoca bo mysli bardziej racjonalnie niz ja plus do tego ma wieksza kreatywnosc w znajdowaniu rzeczy oryginalnych. Do tego jest to takie laczace, chodzic razem po sklepie za raczke i kupowac rozne roznosci do wspolnego gniazdka:))

Z przyjaciolka (najchetniej) albo sama (jak przechodze obok sklepu i nie planuje zakupow, ale nei moge sie powstrzymac;) )

no to zalezy na jakie - na spozywcze sama, na ciuszki przewaznie z kolezanka bo moj maz nie cierpi sklepow i zakupow uwaza ze to strata czasu, jesli cos kupuje to przewaznie na necie, a wszystkie ciuchy jakie ma to ja mu kupilam :-)

Gość gdbdgdf
1) sama, sama, i jeszcze raz sama - tylko z sobą dobrze dogaduję się na zakupach :)

Gość gdbdgdf
"a jezeli mialybyscie do wyboru robienie zakupow same lub z kims co byscie wybraly?czy robiac same zakupy czujecie sie samotnie,bezradnie?" dla mnie zakupy z kimś to jak za karę, czuję się dobrze tylko gdy jestem zdana na siebie

Gość frania niania
dzieki za odpowiedzi ale zachecam nowe osoby do wypowiedzenia sie na ten temacik

Gość Jestem słowik
Z psem, biorę go pod pachę, w drugiej trzymam torebkę.

Gość pronatura
Ze sobą super, z kimś tak ale wyrozumiałym , anajlepsze to z chłopem, ja kupuje, potam dzwonek on zastaje mnie przy kasie i płaci, ale to rzadkość

Gość jezuu kochany
sama albo z dziećmi albo z jednym albo z calusieńką trójką:)

Gość pauliiisia
4.z facetem

Gość zvbag
sama, czasami ale barzdo rzadko z mama, z koleżankami nie lubię

Gość fkkfkfkfkfkfk
Tylko sama! Wiem czego chcę, co potrzebuję, co mi pasuje. Droga osoba tylko by mi przeszkadzała.

Gość subaru
sama, jedynie kiedy zamierzam kupić bieliznę to ciągam ze sobą faceta :D

sama, z koleżanką lub z mama (z nią to najlepiej :D można naciągać na coś:P tylko strasznie marudzi)

Gość Jestem słowik
Z rodzicami, siostrą, z koleżankami,chodzę obładowana zakupami jak wielbłąd.

Gość Jestem słowik
Czasami nudzę się, jak oglądam te same ciuchy, jak byłam w Holandii, byłam tak zmęczona, że prawie zasypiałam, było dużo ludzi, gorąco, to było w pazdzierniku poprzedniego roku,chodziłam jak lunatyczka.

Gość mojeduzed
ja sama, absolutnie sama, zazdrosne (wbrew pozorom kazda baba!) kolezanki by mi tylko przeszkadzaly, facetowi sie szybko nudzi, z mama bylyby tylko spiecia. mam swoj rytm robienia zakupow. miejsca, w ktore chce wrocic, nie musze sie tlumaczyc, po co, dlaczego, ile, jak, o ktorej, sama widze, w czym mi dobrze, a w czym nie, ewentualnie zawsze zabieram na zakupy aparat cyfrowy i gdy mam dylemat robie fotke mojego odbicia w przymierezalni w nowym ciuchu, zdjecie nie klamie i juz wiem,. co robic.