Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotanaP

pomocy!!!!!!!!!! okres,ciąża

Polecane posty

Gość zakłopotanaP

a więc tak.. Dzisiaj mam 7 dzień przerwy, 4-tego dostałam okres,jest mały, mało skrzepów(raktycznie w ogóle)... przez te 4 dni zużyłam może z 5 podpasek. MArtwię się, wiem,że okres podczas brania tabletek anty jest mniej skąpy,ale aż tak? Jestem po drugim opakowaniu, po pierwszym okres był znacznie bardziej obfity. Dlaczego TERAZ jest go tam mało?! Ciąża?! Wg mnie niemożliwa, przyjmowałam wszystko zgodnie z ulotką.

Przy braniu tabletek okres jest taki skąpy. Ja tak mam, robię 7 dni przerwy i po dwóch dniach od odstawienia mam okres- trwa 4 czasami 5 dni i koniec. Kiedyś przed braniem tabletek był obfity i trwał 7 dni. Tak że wszystko jest ok. Jeśli w ogóle nie wystąpi w trakcie przerwy lub zacznie na przykład się wydłużać to trzeba iść do lekarza. Po trzech latach brania mój okres trwał najpierw 5 a potem 12 dni poszłam do lekarza i powiedział że czasami organizm przestaje tolerować tabletki i trzeba je zmienić na inne.

Gość zakłopotanaP
Dziękuję,uspokoiłaś mnie. Ale mam jeszcze jedno pytanie: Ty też tak miałaś,ze po pierwszym opakowaniu był normalny (może troszeczkę mniej skąpy niż przed tabletkami)? Bo to mnie najbardziej martwi, że skoro tabletki powodują,że okres jest mniej skąpy to dlaczego nie miałam tak po 1 opakowaniu,tylko teraz po 2. Taka różnica duża-dlatego się martwię.