Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twarda pieta

ped egg na twarde szorstkie piety stosowaliscie?

Polecane posty

Gość ja stosuje do stóp
maśćz witaminą A, w aptece za 2,50zł, jest rewelacyjna :d do tego raz, dwa razy na tydzień wymoczyć stopy, zetrzeć pumeksem - rewelacja

Gość moze czarna
SPROBUJE Z TA MASCIA Z WIT A A MASZ MOZE KONKRETNA NAZWE CZY MOZE BYC JAKAKOLWIEK MASC Z WIT A? DZIEKI ZA RADE:)

Idziesz do apteki i mówisz że chcesz maść z witaminą A, to się tak nazywa, a działa naprawdę super, i przyznaje bez bica że sama wyczytałam to tutaj na kafe :)

Gość twarda pieta
dzieki dzis zakupilam ową masc oby była skuteczna:)

Gość pietne stopki
Ja polecam tarke do stop z scholla (taka z metalowa czescia do tarcia) - jest rewelacyjna - usunesz na naprawde kazde zrogowacenie a kosztuje ok 20 zl. Po co ci urzadzenie z tv market jak to kupisz np. w rosmanie. Ja sobie wymocze zawsze stopy potem wycieram w recznik bo tarke stosuje sie na sucha skore a potem jak wyszoruje i wetre krem do sa extra gladziutkie i mieciutkie. Mozesz po uzyciu tarki posmarowac stopy rowniez ta mascia z wit A

Gość twarda pieta
ale np pedd egg jest na tyle praktyczniejszy ze starta skora trafia do zbiorniczka a nie na podloge :)

Gość lllllllllllllllollla
ja zakupiłam tą tarkę-jestem z niej bardzo zadowolona.

Gość tylko tyle osob kupilo
??? cos malutko ludzi sobie to chwali, a szkoda, bo wyglada ciekawie, ale tez jest drogie skubanstwo

Gość OlaLAlala2
ped egg za grosze na allegro a zobaczcie na koszty dostawy 15,20zł za sztuke! nawet jak zamawiacie 5 mnoza koszt jakby to bylo 5 paczek,naciagacze ;) -------------------------- www.aleksandrawajnert.blogspot.com