Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamkaOna

chce umrzec.......

Polecane posty

Gość załamkaOna
nie pojde do zadnego psychiatry ani psychologa w zyciu .......:(:(

AAAA prosze Cie weź sie w garść, ja też takie cos przechodzilam że nie chcialam zyć bo ON. Przeszło ... duzo czasu mineło ale przeszlo i teraz jest mi wstyd ze tak rozpaczalam i ze meczylam ludzi tym swoim cierpieniem. Naprawde nie warto. Co z tego ze mieliscie dobre chwile skoto dla niego to chyba nie bylo aż tak ważne jak dla Ciebie jezeli po dwóch spotkaniach z innaten rzekomo idealny związek zniszczyl tak jakby to bylo zupelnie dla niego nic nie warte. Po co Ci cos takiego bylo, gdzie Ty sie staralas a on co ? Potrafil ot tak odejsc. MAsz 21 lat. tyle samo co ja. Pomysl rozsądnie - pewnie studiujesz - nie jestes malenka dziewczynka która nie zna zycia. Prosze Cie...

Gość cccccccsqs
nie bedziesz sie meczyc w nieskonczonosc i nie opowiadaj ze cie nikt nie rozumie bo kazdy czlowiek przechodzi przez cos takiego tylko po kiego chuja ty tego palanta idealizujesz???? Toz to palant byl, bo polecial za suka

Z miesiąc albo dwa ;) Po co piszesz, że nikt Cię nie rozumie skoro np. mnie kiedyś facet zostawił. Nie chcę mi się więcej Ci radzić bo jak grochem o ścianę :D Idę szukać mojego programu.

Gość kasia kasia kasia
a jak dlugo byliscie ze soba?

Gość załamkaOna
ale ja sie chyba bdomyslam dlaczego ONA mu sie spodobala tak bardzo :( on lubi soebie pocpać ona tez :( ja od czasu do czasu tez bardzo chetnie cos wciagne ale bez przesady :(:(:( a dla nich zycie bez dragow nie istnieje :( aha i nie mowcie ze on jest narkomanem bo nie jest!!! ma wilkie dobre serduszko nigdy nikomu krzywdy nie zorbil ...tylko mi :(

Gość załamkaOna
2 lata :(:( i to sie stalo z dnia na dzien :(:( kurwa moze te prochy mozg mu wyzarły :(:(

Gość kasia kasia kasia
lepiej ze to rozpadlo sie teraz niz potem gdy moze mielibyscie juz dzieci, bo zastalabys sama z problemami a teraz zycie przed Toba

Gość załamkaOna
a zta dziewczyna tak sie skumplowalam na wakacjach własnie bardzo sie polubilysmy wszystko bylo ok az sie poznali :(:(:(

Klaudyna 🖐️ :) Ejże no taaa wielke serce ... jesli dla niego narkotyki sa ważniejsze niz Ty bo tamta lasia sobie pocpa to i on z nia. Boze naprawde jest mi Ciebie szkoda bo wiem co czujesz ale jak Ty mozesz byc tak slepa ten chlopak to jakies dno totalne. Zarzucil związek z Toba bo dziewczyna lubi sobie poćpać ... to żenujące jest naprawde :O

Gość załamkaOna
ale takiego faceta juz nie znajde :(:( ideał pod kazdym wzgledem :(:(: gdybym mogla tylko cofnąc czas zeby sie nie poznali :(:(:(

Gość załamkaOna
nie znacioe go to nie oceniajcie :(:(:(::( dnem to moze byc ta panienka ale nie on :(:(:(zawsze ja bylam najwaznijsza i tu nagle cos sie stało po prostu nawet nie wiem jak to mozliwe :(:(:(

Gość kasia kasia kasia
ideal? widze ze nie wiesz co to jes ideal, Idealy nie sa narkomanami

Mój jest idealny bo nie ćpa, jest opiekuńczy, zaradny, ma poczucie humoru, inteligentny, przystojny i zajebisty w łóżku :D:D 8) Czy Twój były taki jest? Nie? To znaczy nie był ideałem ;) ;) Przestań się użalać nad sobą :)

Gość załamkaOna
z charakteru i z wygladu po prostu takie drugiego nie znajde :(:( chociaz lubi sobie pocpac to jednak ma wielkkie serce byl taki kochany milutki misio :(:(:(:(:( zawsze tylko ja cale dnie razem spedzalismy (:(:(:(::(:( zadbych kłotni nic :(:(:(:( to wszystki przez tą szmate :(

Gość załamkaOna
klaudyna wszyskie cechy i do niego pasują :(:( poztym ze cpa czasem ale to tylko czasem i narkomanem na pewno nie jest :( nie jest taki głupi :(:(:(

Gość załamkaOna
najbradziej boli mnie to ze odszedl z nią :(:( a tak bylo fajnie , zajebista dziewczyna była a teraz oboje mają mnie w dupie :(:(:(:(:(

Taaa na pewno teraz to wina dziewczyny. Chyba na snur go nie wziela i nie pociągneła za sobą, co on oczu nie ma. Chyba z siekiera nad nim nie stala i nie kazala mu odejsc od Ciebie no na litosc boska. Oboje sa winni. Wiesz co naprawde było mi Ciebie szkoda ale teraz tym pierdoleniem to mnie wkurwiasz po prostu. taka płaczka - lamenciara. Ja jebie.

Gość BBBGGG
nie cofniesz czasu i tak by to nic nie zmienilo bo ten facet cie pewnie do ruchania potrzebowal to nie byla milosc ja mam meza od 15 lat i uwierz spotkal napewno 1000 fajnych dziewczyn ale nie zostawil mnie dla zadnej a dlaczego? Bomnie kocha a ten gosc byl trefny KAPEWU?

No a mój nie ćpa :D Jakby mój odszedł pewnie byłoby mi tak samo ciężko jak Tobie... ale ponieważ ma za sobą parę rozstań to wiem, że na jednym facecie świat się nie kończy. Bez względu na to jaki był wspaniały :)

Gość powiem ci tak
Masz przed soba jeszcze wiele ciezkich dni - bedziesz plakac, analizowac, zadreczac sie, podnosic na chwile, a potem znow upadac. ALE TO MINIE. Wazne jest, zebys teraz miala kogos przy sobie, jesli nie masz z kim o tym pogadac, to zacznij pisac pamietnik - wylejesz w nim bezkarnie wszystkie swoje zale, ale NIE DUS TEGO W SOBIE. Twoim uczuciem w tej chwili nie powinna byc rozpacz, ale wscieklosc. Twoj chlopak powinien uslyszec od Ciebie kilka dosadnych slow. Ale poniewaz jestes teraz zalamana, lepiej unikaj wszelkiego kontaktu z nim, bo to Ci naprawde w niczym nie pomoze. TO MINIE. Bedzie czasem wracac, za rok moze zdarzy Ci sie rozplakac z tego powodu, ale w koncu Twoje zycie pojdzie w inna strone, bo jestes zywym czlowiekiem, masz jakies zajecia, zawierasz kolejne znajomosci... Nauczysz sie zyc bez niego. Bedziesz bardziej nieufna, ale silniejsza. Zycie potoczy sie dalej, zobaczysz, nie musisz go konczyc, dlatego, ze zniknal z niego chlopak. To Ty jestes w swoim zyciu najwazniejsza, sama musisz byc dla siebie najczulsza przyjaciolka, nikt nie zadba o Ciebie lepiej, niz Ty sama. TO MINIE! Naprawde.

Gość yyoolllka
ALE TY GLUPIA JESTES ZALAMKO NIE OBWINIAJ TEJ DZIEWCZYNY TEN TWOJ KOLES TO NIE ZADEN MISIO TYLKO SUKINSYN Z KUTASEM NA WIERZCHU JEBAC SIE CHCIAL Z INNA

Gość załamkaOna
i ja wiem ze z tym problemem sobie nie poradze :( juz nie znajde takiego faceta :(:(:( kocham go tak bardzo , nie znam zadnego faceta ktory by mu dorwnal chociaz w 1% a mam mnostwo znajomnych i kolegopw ale zaden z nich nawet mu do piet nie dorasta :(

I znów przyznaję rację Pani od Pomarańczowego Nicku :):):) Też mnie wkurwia takie lamentowanie. Niech weźmie litr lodów, 1 tabliczek czekolady, wyryczy się w kącie, weźmie zimny prysznic i z kumpelami idzie na dyskotekę poszukać innego :D Innej rady nie widzę :)

Gość taka se laska nebeska
Od razu napeno nikogo nie znajdziesz ale nie wmawiaj sobie ze on byl fajny moze i byl ale ma swoj rozum i pewnie cos nie bylo z wami ok skoroznalazl inna a ty jestes strasznie glupia zaloze sie ze gdyby tamta laska tego cpuna w dupe kopnela to bys go przygarnela a potem sie laski zala na forum jak to maja pojebanych mezow ktorzy ich zdradzaja ciesz sie ze sie pozbylas wrzoda na dupie kto wie czy wczesniej cie nie zdradzal