Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamkaOna

chce umrzec.......

Polecane posty

Gość załamkaOna
ale co wy wogole piszeice? nie znacie go to nie oceniajcie :(:(:(:(:(:(:(:(::(:(:(:( ja nie dam rady zyc bez niego :(:(i wiem ze juz nie spotkam faceta ktorego pokachm tak jak jego.. mialam za sobą wiele zwiazkow i dla mne zewrwanie zkim bylo banalne.. raz dwa i po krzyku a teraz... :(:( wole zdechnac jak njaszybciej bo bez niego nie dam rady zyc :(

Gość załamkaOna
bo wielu facetow znam poznaje caly czas nowych ludzi i nikt nie robi na mnie takie wrazenia jak ON :( i boje sie ze nawet jak kogos poznam bede porownywac go do niego i zadreczac sie ze szkoda ze nie jest taki jak tamten :(:(:(

Gość taka se laska nebeska
to sie powies kretynko bo kretynka z ciebie jakich malo koles rucha laske ktora poznal niedawno ma ja w dupie a ta ochy i axhy nad tym debilem jaka pierdolnieta laska ja pierdole co za pomozg

Gość załamkaOna
ja niegy sie tak nie czułam nigdy :(:( po porstu serce mi peka :(:( ciagle tylko łzy w oczach nawet jak to pisze :(:(:(:( chce umrzec :(:(:(

Gość załamkaOna
wiesz co pewnie jeszce nikogo tak naprawde nie kochałasbo jakbys straciła to co bylo najpieknijsze w towim zyciu to bys tak glupio nie gadala :(:(:(:(:(:(

to umieraj moze jak sie narodzis na nowo to bedziesz madrzejsza rozumiem ze ci zle bo sie cujesz upokorzona i nie mozesz w to uwierzyc ale jak mozna sie uzaleznic od faceta? kobieto ocknij sie nie zyje sie po to by sie zadreczac ty tego goscia raczej nie znalas bo by cie nie wyrolowal gdyby byl ok?

Gość lato w pelni
kochana autorko tego topiku. tez przezywalam kiedys to samo co ty i wiem jak to jest, rozumiem ciebie. czulam dokladnie to samo co ty teraz. wierz mi to minie, wszystko mija. mnie to dlugo trzymalo bo prawie rok, tobie moze minac wczesniej, ale na pewno kiedys tak sie stanie. dzisiaj jeszcze choc juz ponad rok od momentu kiedy go widzialam po raz ostatni zabolalo mnie bardzo jak go zobaczylam z inną dziewczyną, ale juz inaczej do tego podchodzę. żal mi tylko tej jego nowej dziewczyny bo wiem, ze gosciu jest niepowazny i kiedys potraktuje ją tak samo jak ją. poza tym staram sie o tym nie myslec bo po co sie jeszcze nakrecac? powiedz sobie, ze wszystko przemija i np. za 50 lat jakie to bedzie miec znaczenie, co przezywasz teraz? a za 100 lat ciebie i jego juz nie bedzie, wiec tym bardziej po co marnowac czas na jakies smutki i tesknoty. zycie jest za krotkie, trzeba sie nim cieszyc a nie plakac z powodu jakiegos zera, wierz mi kochana, nie warto!!! dzisiaj jestes nieszczesliwa, patrzysz na to wszystko z wlasnej perpektywy ale prosze cie odejdź troche na bok i przyjrzyj sie temu. to naprawde nie ma zadnego znaczenia, a ty masz wolną wolę i w kazdej chwili mozesz uwolnic sie z myslenia o tym dupku, jesli tylko zechcesz.jesli patrzec na to z perspektywy wiecznosci, to takie cos naprawde jest niewarte, zeby poswiecac temu choc sekunde zycia. jak dojrzejesz to zrozumiesz. zycze ci, zeby tak sie stalo. jak dojrzejesz juz nie bedziesz cierpiec i nikt nie bedzie w stanie cie zranic.

Gość załamkaOna
ale ja wiem ze drugiego takie nie ma :(:(:( na studiach tylu fajncyh ludzi poznalam facetów ale zaden zadnen sie z nim nie równa :(:( a co do drugiej wypoiwddzi to predzej pomyslalabym ze mi sie oswiadczy niz odejdzie;9;9;:(:( szok:(

ja niby nie kochalam? Ja kochalam dwoch facetow z pierwszym sie nie moglam dogadac i po dwoch latach zwiazku powiedzial ze woli byc sam tez rozpaczal i bylo mi smutno i czulam sie zle a teraz mam meza od 10 lat i by mi takiego nr nie wywinal

Gość załamkaOna
a myslisz ze nie probowalam zapomniec :(:(:(:( ciagle tylko o nim mysle po prostu nie moge przestac :( a zyc tak dalej nie zamierzam :(:(:(

Do lato w pełni: Też tak miałam... Byłam co prawda krótko w pewnym związku ale gość miał pokręcony charakter... Ja głupia zakochana tego nie widziałam a może nie chciałam widzieć... dla mnie był idealny... Moja pierwsza miłość... Do tej pory czasem Go wspominam... Ale cieszę się, że się otrząsnęłam z tego i otwarły mi się oczy na nową miłość :) :) :)

Gość załamkaOna
na dodatek mam poprawki we wrzesniu :(:( a uczyc sie nie dam rady nie moge sie skupic na niczym :(:(:(:( kurwa zajebie tą suke :(:(:

od razu nie zapomnisz na to trzeba czasu ale ta gadka ze zyc tak nie zamierzasz jest zalosna a co rodzina nato? Dlaczego masz im to zrobic? Jak oni by sie z tym czuli gdyby wszyscy sie zabijali dlatego ze facetowi kutas stanl na widok innej to by bylo duzo trupow

Gość załamkaOna
akuratnie rodzina mnie malo obchodzi :(:(::( i tak by za mną nie płakali :(:(:(

Gość cccccccsqs
faktycznie olej wszystkich ty jestes najwazniejsza ciekawe co by bylo gdybs dzieci miala tez bys je olala bo facet cie wyrolowal strasznie jestes niedojrzala i nie mow za, inncyh ze cie maja gdzies

Gość załamkaOna
a wogole to chce zapomniec o nim, chce poznac nowego faceta ale wiem ze zaden nie bedzie tak wspanoialy jak ON zaden takiej osoby z takim charaktrekiem wygladem nie znajde :(:(:( duzo facetow znam i przy nich kazdy inny to zero i nie moglabym byc z kims innym tylko z nim :(:( a zyc samemu nie bede :(:(:(

Gość załamkaOna
do dzieci mi sie nie spieszy :(:(:(

Gość załamkaOna
tez mialam cos ugotowac ale nie dam rady :(:( po prostu nic mi sie nie chce stracilam oichote do zycia :(:(:( chcialabym tylko juz pazdziernik i studia zaczac w innym miesciie bylo by łatwiej :(:( ale to tak daleko :(:(

Gość załamkaOna
a wogole to mnie zazdrosc zrera jak sobie pomysle ze ONA jest teraz z nim :(:( ta podła suka ktora odebrala mi wszystko :(:(:(

Gość jak ta lala
jeju ty jestes chyba chora psychicznie :/

Gość załamkaOna
ja wiem ze to chore dziwne powinnam go nienawidziec a ja go dalej kocham :(:(:( ja go wcale nie idalizuje bo on taki naprawde jest dla mnie jest boski , to z nim przezylam najpieknijsze chwile w zyciu :( mialam wilu facetow to byly plytkie zwiazki nic powaznego... a to co teraz mnie spotkalo :(:(: po protu nie mam sił życ :(

Gość załamkaOna
mam wielu kolegow ktorzy do mnie startują bo nie poiweim fajna ze mnie dupa :(:( ale jak sobie pomysle ze mam byc z kims innym to mnie chuj szczela :(:( i zal mi dupe sciska jaksobie pomysle ze moj kochany jest z kims innym :(:(:(

Gość rthz nl
Jeżeli chcesz się zabić z takiego błahego powodu to jesteś nikim. Gardzę takimi jak ty.

Gość załamkaOna
teraz tak soebie pomyslam ze oni sa razem gdzies tam smieją sie romzwiają... a ja :(:(:( ja siedze zaryczana przed kompem i sie zale do innych ludzi ;( kurwa zalosne :(::( telefon milczy a przeciez zawsze dostalalam telefon albo smska na dzien dory a od paru dni nic :(:(:(::(:(:(:(:(::(:(:((: mam w dupie takie zycie tylko smierc jest wybawieniem :( ale brak mi odwagi :(:(:(